Mount & Blade: Warband

Başlatan whalter, 31.08.2021 14:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.12.2025 01:42
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Massaka36 - 06.09.2021 22:18
@whalter  patlarmı gardaş ks

Yeterince patladı gardaş... Bannerlord'da nöbetteyiz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Çok severim, kullanıcı adım bu oyunda doğdu. Yakında Bannerlord ile eskileri yâd edeceğim.  :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
param oldugunda bannerlord alacagim

Alana Puig Lv.73
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 10.03.2026 00:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Ken Zimmer Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.03.2026 02:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Birçok efsaneyi bünyesinde barındırmış PW'ye 2012 yılında Jahrein Mumble tayfayla başlamıştık. O dönemler çok iyiydi gerçekten. Yıllarca oynadım. PK güncellemesinden sonra bir bakmıştım ancak eski kitle her zaman olduğu gibi, Warband içinde ölmüştü. Ünlü kör cellat rollerimle bilinirim. Thormatun, hatırlayanlar DM ;)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Sentez - 13.09.2021 03:58

Birçok efsaneyi bünyesinde barındırmış PW'ye 2012 yılında Jahrein Mumble tayfayla başlamıştık. O dönemler çok iyiydi gerçekten. Yıllarca oynadım. PK güncellemesinden sonra bir bakmıştım ancak eski kitle her zaman olduğu gibi, Warband içinde ölmüştü. Ünlü kör cellat rollerimle bilinirim. Thormatun, hatırlayanlar DM ;)

PK'ın ilk zamanları PW kitlesini andırıyordu aslında, Elraeen'in sunucu açması ile birlikte oyunun çöküşü başladı.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.08.2025 21:55
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 44
Prime dönemler..  :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
En çok sevdiğim ve ölmesini istemediğim fakat kanser kitleye maruz kalan oyunlardan biridir, keşke PW ve PK'nın ilk dönemleri hep olduğu gibi devam etseydi şuan oyunda neredeyse kimse yok bütün modları ölmüş sadece birkaç popüler mod ayakta gibi fakat onlar da yıkılmak üzere.  :(

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: oldreligion - 28.10.2021 20:18
En çok sevdiğim ve ölmesini istemediğim fakat kanser kitleye maruz kalan oyunlardan biridir, keşke PW ve PK'nın ilk dönemleri hep olduğu gibi devam etseydi şuan oyunda neredeyse kimse yok bütün modları ölmüş sadece birkaç popüler mod ayakta gibi fakat onlar da yıkılmak üzere.  :(

Haklısın, WBMM ve Mercenaries modu dışında hiçbir şey kalmadı. Mercenaries modu yakında kapatalıcak, warband tamamen bitti diyebiliriz.