OOC Hapiste komut kullanamama saçmalığı.

Başlatan kalashautomatik, 02.09.2021 04:53

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.04.2026 21:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.03.2026 00:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 27.03.2026 22:27
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 16
Selamlar, bugün çoğu kişinin rahatsız olduğu bir durumu ele alacağım.

Hiç uzatmadan konuya gireceğim, bugün OOC hapisteyken sürem ilerlememeye başladı sonrasında bu durumdan rahatsız oldum ve rapor atmak istedim /rapor yazıyorum : OOC hapiste komut kullanamazsınız arkadaşıma PM atacağım : OOC hapiste komut kullanamazsınız. Bu hiç hoş değil sürem normal saat olarak biteli 2 saat oldu fakat hala jaildeyim, ticket atıyorum geç olduğu için bakılmıyor normalde oyun içi PM yada rapor atsam 5 dakikada halledeceğim şey için 2 saattir uğraşıyorum, bu kadardı beni dinlediğiniz için teşekkürler iyi forumlar. :vays: :nays:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.02.2026 15:05
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 44
Bir ihlal yaptığınızda hatanızı tekrar etmemeniz için oyundan uzaklaştırılırsınız. %0,10 oranla hatalı jaile atılmış olabilirsiniz bunun için zaten ticket açtığınızda yardımcı oluyorlar. PM ve Rapor açık olursa eğer insanlar haklı yere jail yeseler bile sürekli /rapor komudunu kullanarak yetkilileri rahatsız edebilirler ve PM'den yetkililere veya oyunculara yazarak rolllerini bölebilirler. Gerek olmadığını düşünüyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Herkesin jaile girdikten sonra /rapor komutunu spamlememesi için önlenmiş, aksi varsa zaten DC ticket veya forum ticket ile çözülür.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.06.2026 09:42
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.02.2025 19:18
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: sensei10 - 02.09.2021 04:53
Selamlar, bugün çoğu kişinin rahatsız olduğu bir durumu ele alacağım.

Hiç uzatmadan konuya gireceğim, bugün OOC hapisteyken sürem ilerlememeye başladı sonrasında bu durumdan rahatsız oldum ve rapor atmak istedim /rapor yazıyorum : OOC hapiste komut kullanamazsınız arkadaşıma PM atacağım : OOC hapiste komut kullanamazsınız. Bu hiç hoş değil sürem normal saat olarak biteli 2 saat oldu fakat hala jaildeyim, ticket atıyorum geç olduğu için bakılmıyor normalde oyun içi PM yada rapor atsam 5 dakikada halledeceğim şey için 2 saattir uğraşıyorum, bu kadardı beni dinlediğiniz için teşekkürler iyi forumlar. :vays: :nays:

OOC Jail içerisinde /pm veya /rapor kullanılması yetkililer için - bir yön. Jail'e atan yetkiliye /pm veya /rapor üzerinden rahatsız etmesi olağan bir şey.
Gereksiz, desteklemiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2025 01:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.11.2022 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2025 21:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.08.2022 03:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Saçmalık değil, IC hapishaneye değil OOC cezaya atılıyorsunuz. Timer vb. sorunlar geçici, Discord tickettan talebinizi iletmenizde bir engel bulunmuyor.