GLM Race Gang - from the highest

Başlatan Alas, 13.09.2021 05:22

« önceki - sonraki »
Omar Blake Lv.36
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2026 15:29
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: OKN - 16.03.2022 21:58
Müdür güzel MİX yapmışınız tebrikler de, bu rolü 3 hafta önce yaptık SS'ini yeni attım, sizide uyandırayın.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: amrepo - 17.03.2022 00:05
Müdür güzel MİX yapmışınız tebrikler de, bu rolü 3 hafta önce yaptık SS'ini yeni attım, sizide uyandırayın.

Bize ilham inmiyor canımın içi, rol paslıyorsunuz devamını getiriyoruz. Çekicilerin jantlarını farkedecek olan biziz değil mi çünkü bizim çekicilerin jantları sökülüyor. İkincisi maske takmadan bunu yapıyorsun, maske taksaydın yüzün gözükmezdi. Üçüncüsü Pub ve garaj etrafında kameralar mevcut, bunu bilmen veya düşünmen gerekiyor. Rol yapalım, jantlarını sökelim, eğlenelim foruma atalım diye bir şey yok. Kamera ve jantları farketme rolleri yapıldı. MİX düşünürsen foruma şikayet açabilirsin fakat forum konumuzu iyi takip ediyorsan ki ediyorsun. Rolleri görmüşsündür, bunun için size agresif rol sergilemeyeceğiz merak etme.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 22:11
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 58
Jay Harlow Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 21:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Oluşum, tanım ve ömrüne biçtiğim gün sayısı konularında beni baya bir yanılttı. Bu statüye gelebilmesi epey şaşırtıyor ama mutluluk verici olduğunu da gizleyemem. Devamının da dileğiyle kolay gelsin  :o :palmiye:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Preggesive - 17.03.2022 00:28
Oluşum, tanım ve ömrüne biçtiğim gün sayısı konularında beni baya bir yanılttı. Bu statüye gelebilmesi epey şaşırtıyor ama mutluluk verici olduğunu da gizleyemem. Devamının da dileğiyle kolay gelsin  :o :palmiye:

Teşekkürler, minnettarız. RX-7'nin yakışıklı görülmesinin sebebi  :D

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 22:24
Köken Jamaika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 22:24
Köken Jamaika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: amrepo - 17.03.2022 00:05
Bu rolün mg-mix olacağının kanaatindeysen şikayet oluşturabilirsin. :)
Discord özelden mesaj atarsan rol konusunda destekte bulunabilirim. Bu tarz rolleri nasıl gerçekleştireceğinizi size anlatabilirim.

Audra Pena Lv.65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 18.05.2025 03:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 49
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

ARABAMMMM

Sean Ramsey Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 23:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2023 00:36
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
1 hafta yarış yapmadı arkadaş, ne yapsak? @Alas @BenJin

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: akaWarpector - 17.03.2022 02:46
1 hafta yarış yapmadı arkadaş, ne yapsak? @Alas @BenJin

Yarış mı yapsak ki? yapalım yapalım  :-[