Georgian-American Crime Syndicate - Kodoshvilli'nin Takımı

Başlatan tiphied, 17.11.2021 12:02

« önceki - sonraki »

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.06.2023 20:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
İsterse tüm dünya karşımda dursun, bana fark etmez.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
SS'lerde gördüğünüz görüntülerden dolayı kin yapmanızı istemiyorum, rahatsız olan kişiler bana belirtirse diğer SS'lerde kişileri tam olarak gizleyebilirim. Hepinize iyi roller dilerim, oyunu oyunda bırakabilmek dileğiyle. İyi forumlar. :sampanya:  :vays: :nays:

[spoiler]Kimseye karşı herhangi bir kinimiz yok, insanları eleştirmeyiz, rolümüzü yapar geçeriz. Bazı kişiler kin yaptığımızı düşünerek engel, arkadaşlıktan çıkarma gibi şeyler yapmış. Yapmayın arkadaşlar, yalnızca oyununuzu oynayıp eğlenmeye bakın. [/spoiler]

Gülmek sana yakışıyor @fletcher dostluğumuz bâki kalsın. Yolun açık olsun kardeşim.  :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: berkayinho - 19.06.2022 07:10
SS'lerde gördüğünüz görüntülerden dolayı kin yapmanızı istemiyorum, rahatsız olan kişiler bana belirtirse diğer SS'lerde kişileri tam olarak gizleyebilirim. Hepinize iyi roller dilerim, oyunu oyunda bırakabilmek dileğiyle. İyi forumlar. :sampanya:  :vays: :nays:

[spoiler]Kimseye karşı herhangi bir kinimiz yok, insanları eleştirmeyiz, rolümüzü yapar geçeriz. Bazı kişiler kin yaptığımızı düşünerek engel, arkadaşlıktan çıkarma gibi şeyler yapmış. Yapmayın arkadaşlar, yalnızca oyununuzu oynayıp eğlenmeye bakın. [/spoiler]

Gülmek sana yakışıyor @fletcher dostluğumuz bâki kalsın. Yolun açık olsun kardeşim.  :o
Aslan kardeşim

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: berkayinho - 19.06.2022 07:10

Teddy Hall Lv.65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2026 21:43
Köken Amerika
Popülerlik 52
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.12.2025 00:00
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.12.2025 02:13
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
iyi ilerliyorsunuz bırakın onlar eğlensin toxic olduklarını zannediyorlar  ;)