Deagle ve AK-47 hakkında

Başlatan Trouble, 25.11.2021 15:22

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.12.2025 01:53
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama, onaylı bir hood'un yöneticisi olarak hood onaylı oluşumlara girildiği gibi Deagle ve Ak alınabilmesinden rahatsız olduğumu söylemek istiyorum. Hiç bir karakter gelişimi olmayan birisi oluşuma girip, silah parçalarını satın alıp, NPC'ye belirli bir miktar para ödeyip ve biraz afk atarak bu silahların sahibi olabiliyor. Bunun saçma olduğunu düşünüyorum. Belirli bir rütbeden sonra, mesela R5 üstünün bu silahlara erişilebilirliğinin açılması gibi bir şey gelebilir. R5 altı Shotgun ve Mac-10 ile yetinmek zorunda kalmalı, kalmalı ki bazı kural ihlallerinin ve saçma durumların önüne geçilsin. Daha önce role girmediğim bir üyemin elinde Ak ve Deagle görmek istemem. Eski dönemlerde bu silahlara ulaşabilmek zordu ve o dönemlerin çatışmaları altın klasmanındaydı. Şimdi kimse Mac-10 ve Shotgun'ın yüzüne bakmaz olmuş.

Konu hakkında görüşlerinizi belirtin, bana katılmadığınız bir durum varsa nedeniyle beraber yorumlayın. Bu konu hakkında tartışalım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.01.2026 19:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 70
Çok mantıklı. Mantıken bakıldığı zaman illegal oluşuma yeni girmiş birine direkt olarak tüm derinlikleriyle olaylar anlatılmaz ve olay dışında tutulurlar. Oyuncuların illegal birliğe direkt girip de uzun namlulu silah alması aşırı saçma. Deagle konusu tartışılır ancak aknin kesinlikle belli bir rütbeden sonra alınabilmesi gerekiyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
DM olayını çok büyük ölçüde azaltır, destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 17:35
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:04
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.09.2026 01:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18
Kesinlikle destekliyorum. Birlik yöneticisi /birlik üzerinden rütbelere göre silah türüne erişimi açabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.09.2026 21:57
Birlik KASPAROV
Köken Ermenistan
Popülerlik 53
Mantıklı, bir outsider karakterin çift silah ile gezmesi pek hoş olmuyor. R5 ve üstüne verilebilir, birlik yetkilileri de rütbeleri ona göre ayarlarlar. Umarım önümüzdeki güncellemeler de bunun hakkında işlem yapılır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.01.2026 23:41
Birlik Sivil
Köken Bulgaristan
Popülerlik 60
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.10.2022 21:22
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 20
A V Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.09.2023 01:08
Birlik Sivil
Köken Bulgaristan
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Pasha - 25.11.2021 15:35
Kesinlikle destekliyorum. Birlik yöneticisi /birlik üzerinden rütbelere göre silah türüne erişimi açabilir.

Silah haklarından kimin faydalanıp faydalanamayacağına R20'nin karar vermesi mantıklı geldi, bu yoruma katılıyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 18:57
Birlik THATCHER
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.01.2025 22:16
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 5
Hood onaylı birlik yönetmiş biri olarak bunun ceremesini bende çok çektim. Birlik liderinin hangi rütbeden itibaren silah alınacağını belirlemesi çok mantıklı olur.. Destekliyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.09.2026 05:45
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 75
ortada deathmatch varsa hangi silahla atıldığının çok önemi yok, desteklemiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
birlik sahibinin kimin silah alıp alamayacağına karar vermesi çok iyi olur, destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2025 11:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Deagle ve AK gibi güçlü silahlardan bahsediyorsak r5 değil de r16-r17 bence daha uygun olur.