Jant Kaybolması

Başlatan muzaffer1723, 29.11.2021 01:04

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Daha Yeni jant Aldım Ama Jantlar Kayboldu Tamirci Benden tekrar 1,500 Dolar İstedi. Nasıl Çözüm Buluna bilir Tekrar alsam Tekrar kaybolacak. Üstteki Resimde Jantı Takan Arkadaşın İsmide Mevcut.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.01.2024 13:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Ufak bir bug. Tekrar jant taktırmana gerek yoktu. Aracın kaybolduktan sonra tekrar spawnlarsan taktırmış olduğun jant geri gelirdi.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Denedim Gelmedi. :(

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: muzaffer1723 - 29.11.2021 01:04
Daha Yeni jant Aldım Ama Jantlar Kayboldu Tamirci Benden tekrar 1,500 Dolar İstedi. Nasıl Çözüm Buluna bilir Tekrar alsam Tekrar kaybolacak. Üstteki Resimde Jantı Takan Arkadaşın İsmide Mevcut.

Bir yetkili ile iletişime geçerek aracını respawnlamasını isteyebilirsin. Bu sayede taktırmış olduğun -gözükmeyen- jant yerine gelecektir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Vallaha Discord'da Ticket Oluşturdum Oyun içi /RAPOR  atmamı Önerdiler Yaptım ama Kimse Tınlamıyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: muzaffer1723 - 30.11.2021 00:04
Vallaha Discord'da Ticket Oluşturdum Oyun içi /RAPOR  atmamı Önerdiler Yaptım ama Kimse Tınlamıyor.
Oyun içi raporunu, /rapor Modifiye yaptırdığım aracın modifiyesi gözükmüyor, respawnlayarak yardımcı olur musunuz?, şeklinde gönderirsen, yardımcı olmayacak bir yetkili tanımıyorum. Şansını birde bu şekilde denemelisin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Oyun içi /rapor atarak sorunu çözebilirsiniz, destek olan diğer arkadaşlara teşekkürler.

Kilit.