Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Casto_Bessarione
@EMlR Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sipeace @Misterio'
@GeraltRoger @noscrubs @Grkayak @Hexa Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.12.2021, 21:50
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.
CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik olarak ic görevdeydik, silahlarımızla bölgeden uzaklaşıyorduk, Casto denen arkadaş bizi hileyle sebepsiz bir şekilde vurdu, ardından arkadaşlarımı ve beni spawnkill yaparak sürekli yaralıya düşürdü, arkadaş hileyle bize sıktı, karşılık vermeye kalktık ancak arkadaşda god var, canı hiç bir şekilde düşmüyordu videolarda bariz belli hile olduğu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [spoiler=Kanıtlar]
https://www.youtube.com/watch?v=8bw-0_tS7Cs

[/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş öncesinden zaten hileden ban yemiş, b'den rolü bölüp Mazzini'nin r20'sine selam söyleyin gibi boş itamlarda bulundu, bir diğer konu Casto, arkadaşlarımı yaralıya düşürüyor ardından pd'ler arkadaşlarımı görüp silahlarını alıp hapise atıyor, arkadaşlarımın silahlarının geri verilmesini talep ediyorum. Bu arkadaşında direk forum ban yemesini istiyorum, iyi günler iyi forumlar!