Makedon Bağlantısı - Kozarovska'nın takımı

Başlatan Cowboy, 24.01.2022 16:55

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.03.2026 01:29
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.11.2025 17:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.11.2025 17:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Peter Galla Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.10.2025 01:20
Birlik Cordizelli
Köken Amerika
Popülerlik 20
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.08.2024 19:02
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

Buck Walker Lv.29
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 04:32
Birlik Vengadores MC
Köken Amerika
Popülerlik 62
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.03.2026 18:52
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.03.2026 18:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 22:41
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 14:36
Birlik CASTUCCI
Köken Italya
Popülerlik 18

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.01.2023 13:54
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Roller inanılmaz kaliteli, devamını bekliyoruz :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.06.2026 18:53
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 35

OOC Bilgilendirme

Herkese merhabalar, bütün destek yorumlarınız için teşekkür ederiz. Yaptığımız konsept herkese güzel ve farklı geldi. İlk önce şunu belirtmek isterim ki, bir hafta boyunca OOC alımlar açık olucak. Bizlere forum özel iletiden ulaşabilirsiniz. Şimdi ise, sizlere birazcık rol gidişatımız hakkında bilgi vereceğim.

Son üç-dört gün planlanmış rollerimizi yaptık. Yeni açılan birlik direk bir mekan, yüksek para ve on kişilik bir kalabalık ekiple şehire gelmesi saçma gelirdi bize. Biz ise farklılık yaptık ve bu grubu parçalanmış, şehire ise misilleme olarak yüksek yerlerden aldıkları emir ile gelmişlerdir. Son üç-dört gün yaptığımız rol ise, takeover rolüydü. Guest bir capo vardı ve ona yaptığımız saldırıdan sonra yeni bir kaptan seçimiydi. Peki bundan sonra ne olucak? Bundan sonra olacağı tamamen ekibin hayal gücüne bağlı olarak ilerleyecek. Yeni kaptan adayımız Kadrievski, guest bir boss ile çok bağlantılı ilerleyecek. Tamamen bu crew mantığını sağladığımız için rollerde kaliteli gözükmeye başladık. Kaliteyi bozmadan, yola serüven gözü ile bakıyoruz.

Son 4-5 günde yapılan bütün ayaklanma rollerini aşağıda hikaye metin tarzında sizlere sunduk. Hepinize tekrardan teşekkür ederiz.

Konstantin'in Florida Ağı — Zibrecki'nin Suç Takımı

Kaptan Zibrecki! Bu herifin hikayesini yarım bıraktık değil mi? Kendisinin nasıl bir herif olduğundan bahsetmiş miydim?
Zibrecki Ölüme Doğru

Kozarovska'nın Konuşması
26.01.2022

Kaptan Zibrecki, Konstantin'in ailesinde bulunan bir kaptan. Kendisi tek ve iş bakışlı hayat yaşıyor. Bu herifin sadece para gördüğü zaman aklının çalıştığını söylemem gerekiyor. Lanet olsun! Lanet olsun! Bu sikik yüzünden her işimiz boka batıyor ve patron Konstantin'e bu durumu her telefonda bahsettiğimiz de zamanı iyi seçin diyor! Tanrım! patron benim babam! Fakat bu pislik herif Zibrecki'nin yaptıkları yeter artık.

Yarın bizi yatına davet etti, sikik herif o yatı bile patrondan aldığı paralar ile aldı. O herif yarın ne söyliyecek çok merak ediyorum kardeşim. Pislik herif! büyük patron KOVACHEV bizi buraya getirdiği zaman, Zibrecki'nin yüzünde sahte bir sevinç vardı. Herife para kazandırıyoruz, ailenin en yüksek herifi fakat artık yaşlandı kardeşim, anlıyor musun? büyük patron KOVACHEV'E bu durumu yine ilettim ve ona Zibrecki'nin artık buralardan gitmesi zorunlu olduğunu söyledim o ise bana kızdı!

Şimdi ne yapacağız kardeşim? Şunu söyliyim, bu iş artık beni sıkıyor anladın mı? Her boku bende biliyorum ve Atanas bu düşüncede benle ortak. Atanas'ı hatırladın mı? O koca adam, o koca adam şuan bize para kazanmanın yollarını öğretiyor. O herif benim üstümde olduğunu düşünüyorum, onu tanıman gerek.

AlıntıYarın bizi yatına davet etti, sikik herif o yatı bile patrondan aldığı paralar ile aldı. O herif yarın ne söyliyecek çok merak ediyorum kardeşim. Pislik herif! büyük patron KOVACHEV bizi buraya getirdiği zaman, Zibrecki'nin yüzünde sahte bir sevinç vardı. Herife para kazandırıyoruz, ailenin en yüksek herifi fakat artık yaşlandı kardeşim, anlıyor musun? büyük patron KOVACHEV'E bu durumu yine ilettim ve ona Zibrecki'nin artık buralardan gitmesi zorunlu olduğunu söyledim o ise bana kızdı!

Zibrecki'nin Yatı
27.01.2022

Alıntı

Ne şimdi, bu zorla mekanını alacağımız herif nereden çıktı? SİKEYİM! yine ne yapıyor bu herif, lanet olsun yola koyulun hemen!

Zibrecki'nin Verdiği İş
28.01.2022
Şunu söylemem gerekirse, evet Zibrecki'den nefret ederim! Fakat, büyük patron Konstantin'in parasını çalan bir kişi varsa ve bu dokunacağım kişi ise, onun yaşına bile bakmam. Hadi ama kardeşlerim, bu durum için birşeyler düşünelim, değil mi?
Alıntı

Kadrievski'nin Planı
29.01.2022

Uyandım evet, gözlerimi açtıktan sonra kahvaltımı yaptım ve telefondan büyük oğlan Tony'in mesajını gördüm. Lanet olsun bu Tony her daim haklı çıkıyor ve onu bu yüzden seviyorum. Vugan'ı ve Zlatka'yı eve davet ettim ve onlarla konuştum. O sıra Tony, Rumen ve Cvetko bir iş üzerinde duruyorlardı.

Ben, Vugan ve Zlatka, piç herif Zibrecki'nin son yaptığı hareketlerden bahsediyorduk. Evet PİÇ HERİF ZIBRECKI!! O sikik herif bizi çok sinirlendirdi ve onu artık oturduğu yerden kaldırmanın vaktiydi. Düşündüğüm değil, hepimizin ortak yapacağı bir iş. Ne işi bu Kadrievski? Zibrecki'yi bu görevden sonra öldüreceğim!........
Şimdi ise, bu verilen görevi yapalım!
Alıntı

Kadrievski VS Zibrecki
30.01.2022

"Hey saat kaç Tony! Lanet olsun, işte görev bitti ve o iş için vakit geldi. Kadrievski, emin misin?" Lanet olsun, bu konuşma aklımdan çıkmıyor, Tony bir korkak gibi davrandı. Lanet olsun! Hadi gidiyoruz, sadece bugün hızlı bitmesini tanrıdan diliyorum.
Alıntı

New Captain Atanas Kadrievski " Kovachev'in Florida Ağı — Kadrievski'nin Suç Takımı "

Cinsiyet Erkek
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek