Kordelya Lagunova "MAMA MİYA"

Başlatan Elif, 30.01.2022 23:03

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 23:31
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 12.08.2026 23:21
Köken Rusya
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
feminist sandık komunist çıktı

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 18:34
Birlik Delije
Köken Sirbistan
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 18:41
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Köken Rusya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: sledgehammer - 13.06.2023 13:47
feminist sandık komunist çıktı

Kadınları ezdirmez feminist değil, adaletsizliği sevmez komünist değil.  ::) Bireysel adalete güvenir Kordelya.  ::)

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Köken Rusya
Popülerlik 5

Kordelya'nın defterinden

Uzun zaman oldu. Neredeyse dört sene. Vice Şehri'nde geçirdiğim zamanlar... Aydınlıktan uzak, karanlığa yakın. Bazen söz söyledim bazense dudaklarımı mühürledim. Bugün babamı kaybetmişliğin acısı ile manevi babamın özdeşleşmesi arasında sıkışmadığım bir an galiba. Babam da sertti, bir fark yok. Dimitri, Boris ne olmuş. Sevdiklerim, arkadaşlarım, emek verdiklerim. Bir bir uzaklaştılar. Yakın hissettiklerim ablalığıma sığındı, bulamadım bir yol arkadaşı kendime yalnızlığımdan. İnsanların sizlere kaygısız bakması ne acı. Veya sadece senden beklentili olarak size karşı gelmeleri. Neden bir insanla aynı yolda yürüyemeyiz? Aynı yerden gelmiyoruz evet, belki de ondan. Amaçlar aynı değil ki eğlenceler aynı olsun. En sevdiğim dediğim insanlar gerçekten sevdiğim kişiler miydi? Kandan uzakta kalmak istediğim bu hayatta kıpkırmızı rengi kumarhanede boy göstermek için seçmişim aslında. Balolarda ve operalarda dans eden ritim tutan kadın olmak varken tavernada yemek pişiren psikopat bir katil haline gelmişim. Bunun farkında bile değilim. Profesyonellik... Evet bunu öğretti bana ailem. Bugün babamı mezara gömüyoruz. Belki gerçekten kendi babamla bir aile olacağım zamana yaklaşıyorum. Peki oğlum ya da kızım? Ne zaman bir aile kuracaksın Kordelya? Valeria ya da Brelyna yasal işler yapsın diye çırpınırken bataklığın en dibindesin. İçinde yüzdüğün milyonlar tamamen kara paranın eseri. Babana hakaretler saydırdığın hayatın eşiğinde aynısını yaşatan bir adamın sevgisiyle büyüdün. Bütün düşmanların öldü evet ama bütün dostların da öldü. Sana bu dünyada karanlıktan başka bir yol kalmadı. Kadın olmak zor değil ama yalnız kalmak çok zor Kordy. Gösterdiğin tebessüm karanlıktaki trenin ışığı. Üzerine yürüsen seni ezmeye gelir, karanlıkta yolunu bulmanı sağlamaz. Yanından geçsen sana rehber olur, fakat yine çok hızlı. Bu dünyaya seninle adapte olabilecek kaç kişi kaldı? Meclisin içinde ayağını kaydırmak isteyenler yok mu sanıyorsun? Kaç kişi kalabildi organizasyonda senin gibi kadın olarak? En güvendiğin senin için gücü bile tercih eden kardeşlerini teker teker kaybetmedin mi? Artık ölme vaktin geldi de gün mü çalınıyor senden? Ne yapacaksın artık Kordelya? Bir yuva kurmak istesen babanın hayatından başka verebileceğin ne var ki çocuğuna? Vory v Zakone için vodka dolduran bir kız çocuğu iken yine vodka dolduran bir kadın oldun. Dışarıdan bir insana güvenemezsin, denemedin mi? Ayağını kaydırdı. Neden okuyorsun peki? Ailen serseri değil mi? Farkındalıklar sonucu sana hayranlık besleyen biriyle olup boşluğa düşmek mi istersin? Yoksa gerçekten seninle bir yol yürüyecek birisi mi?

İç yalnızlığım dışarıya vurduğunda kıskançlıkların mezesi olmak sana keyif mi verecek? Yoksa beyaz atlı prens mi bir gün gelecek?

Boşversene. Mama Miya. Git ve vodka doldurmaya devam et.  ::)

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 22.06.2024 14:44
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 42
Rex Sandro Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
 :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :palmiye: