Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Karakterini yarat, kendi hikâyeni şehrin sokaklarına bırak.
Başlatan Claimer the finest, 19.02.2022 20:31
Alıntı[spoiler]6-) DEATHMATCHa) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.Alıntı— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.[/spoiler]
Alıntı yapılan: Wiquend - 19.02.2022 20:43İyi günler, öncelikle şunu söylemek isterim, RK olduktan sonra, yani vurulduktan yarım saat sonra [30dk] araç kullanabiliyoruz, burada bir kural ihlali yok. Ayrıca kuralları iyi okumayıp forumu meşgul etmezseniz sevinirim, iyi roller. OCC kine kapılmayın.SS paylaşmama gerek yok, kişi zaten bizim suçsuz olduğumuzun sslerini paylaşmış. ;) :vays: :nays:
Alıntı yapılan: marshmallow - 19.02.2022 20:56Tedavi rolünü yaptığına dair ekran görüntüsünü kanıt olarak aşağıya bırakabilirsin, buna tamamım. Ancak savaşta olduğun birliğin hood'unun önünden hiçbir şey olmamış gibi geçemezsiniz. Kuralları gayet düzgün okudum OOC kin bulundurmuyorum, kurallara uygun hareket ediyorum. Size de tavsiye ederim.
Alıntı yapılan: Wiquend - 19.02.2022 21:00Alıntı yapılan: marshmallow - 19.02.2022 20:56Tedavi rolünü yaptığına dair ekran görüntüsünü kanıt olarak aşağıya bırakabilirsin, buna tamamım. Ancak savaşta olduğun birliğin hood'unun önünden hiçbir şey olmamış gibi geçemezsiniz. Kuralları gayet düzgün okudum OOC kin bulundurmuyorum, kurallara uygun hareket ediyorum. Size de tavsiye ederim.Dostum aktif doktor bulunmadığı için "/tedaviol" komutu ile tedavi oldum, ayrıca böyle bir şikayetin geleceğini bilmediğim için ss almamam gayet normal değil mi? Ayrıca RK'lı olduğum halde sizin hoodun önünde bilerek durmuyorum, yanımdaki kişi ile yoldan geçiyoruz ve karşılaşıyoruz, açtığınız şikayetin aslı zaten bulunmuyor, sence de saçma ve gereksiz bir şikayet değil mi? :vays: :sampanya: :nays:
Alıntı yapılan: marshmallow - 19.02.2022 21:09Alıntı yapılan: Wiquend - 19.02.2022 20:43İyi günler, öncelikle şunu söylemek isterim, RK olduktan sonra, yani vurulduktan yarım saat sonra [30dk] araç kullanabiliyoruz, burada bir kural ihlali yok. Ayrıca kuralları iyi okumayıp forumu meşgul etmezseniz sevinirim, iyi roller. OCC kine kapılmayın.SS paylaşmama gerek yok, kişi zaten bizim suçsuz olduğumuzun sslerini paylaşmış. ;) :vays: :nays:Ayrıyeten tanıtıma SS atmak ne zamandır OOC kin oldu merak ediyorum, keza bu rollerin ss'ini ilk sizin birliğinizin üyeleri paylaşmıştı. :)