[26.10.2019 - Dushane_Webster - Corey Pierce] NON-RP

Başlatan ezel, 29.03.2022 22:15

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.12.2025 12:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane_Webster @Eyup - Corey Pierce @dokumariko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Emilio_Enrique @katwen41

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.03.2022 - 21:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
      Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean Docks bölgesinde sunucuya giriş yaptım, /araclarim yazarak aracımı spawnlattım ve binip motoru çalıştırdığımda Corey Pierce Car Jack ile beni araçtan attı ve uzaklaştı, Dushane Webster ile beraber uzunca bir turladılar, Emilio koştuğumu görüp yardım için durdu, sonrasında kişilerin yanına vardığımızda Sim kartı alacağız $200 dolar at ufaklık aracı getirelim gibi şeyler söyleyerek yaptıkları üstüne dahasını da eklediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): SS'ler karışık dizildi ama olayı anlatacağını düşünüyorum.

Damian Sainz Lv.66
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 17:11
Köken Ispanya
Popülerlik 59
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.10.2025 00:56
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Ohan Lowe Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.10.2025 17:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
cj olayinda yoktum fakat daha sonrasında rolde bulundum. sahitligimi onayliyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.05.2022 01:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.05.2022 02:05
Birlik Sivil
Köken Arnavutluk
Popülerlik 5
Nonrp lik ne yaptığımı aciklayabilirmisiniz

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Alıntı yapılan: dokumariko - 29.03.2022 22:45
Nonrp lik ne yaptığımı aciklayabilirmisiniz

Car Jack yaparken her hangi bir rol sergiledin mi?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.06.2022 00:27
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
CJ yaptıgıma dair herhangi bir ss yok.Herhangi bir ihlal yaptıgımı göremiyorum.Herkese iyi günler dilerim.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Alıntı yapılan: Eyup - 29.03.2022 23:02
CJ yaptıgıma dair herhangi bir ss yok.Herhangi bir ihlal yaptıgımı göremiyorum.Herkese iyi günler dilerim.

Son SS de arabaya başkası mı biniyor arkadaşım?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.06.2022 00:27
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ezel - 29.03.2022 23:15

Benim karakterimin ismi Dushane yalnız.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Alıntı yapılan: Eyup - 29.03.2022 23:43
Alıntı yapılan: ezel - 29.03.2022 23:15

Benim karakterimin ismi Dushane yalnız.

Sorry, CJ ile ilgili Dushane'in her hangi bir olayı yok, CJ Corey'in işi..

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İhlal görselleri görüntülenemiyor. Güncellendikten sonra sonuçlandırılacak. @ezel

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Görseller 24 saat içinde güncellenmezse şikayet arşive taşınacak, bilginize. @ezel