Yüce Türk Ülküsü ve Afgan-Suri-Paki sığınmacıları,

Başlatan Thorin, 02.06.2022 16:45

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bana arap diyen arkadaş ortalama suriyeli gibi gözüküyordur, garantisini veririm, hepiniz ortadoğulusunuz işte dışlamayın birbirinizi  ::) ::) Tüm gün Samp oynayın arkadaşlar kafanızı yormayın böyle şeylere, ben size neden ırkçılık yapmamanız gerektiğini dünyanın 5 dilinde makale yazarak anlatsam sizin o küçük beyniniz yine anlamaya yetmez, devam.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.01.2025 02:36
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: whippedcream - 22.07.2022 04:52
Bana arap diyen arkadaş ortalama suriyeli gibi gözüküyordur, garantisini veririm, hepiniz ortadoğulusunuz işte dışlamayın birbirinizi  ::) ::) Tüm gün Samp oynayın arkadaşlar kafanızı yormayın böyle şeylere, ben size neden ırkçılık yapmamanız gerektiğini dünyanın 5 dilinde makale yazarak anlatsam sizin o küçük beyniniz yine anlamaya yetmez, devam.
:D

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bu sayfanın üstü "IrKÇı" yazan dengesiz hümanistler ile doluşmuş. Beyninizi kullanamayıp buna bile ırkçılık diyorsanız zahmet olacak gidin ölün ya.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ekonomi iyi olsaydı eğer bu durum ırkçılık olarak tanımlanmazdı bence.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.07.2022 12:31
Köken Amerika
Popülerlik 21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Tuncaycan - 22.07.2022 04:47
Irkçısınız, Rusya'da yaşayan bir Türk'üm, sizin gibi insanlar burada bize ırkçılık yapıyor, siz de Türkiye'de Araplara ırkçılık yapıyorsunuz.

Evet?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 22:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 02:28
Köken Rusya
Popülerlik 17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.06.2026 00:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
SJW zımbırtıları hâlâ tıngırdıyor. O halde ne idüğü belirsiz adamların gelip karımıza kızımıza tecavüz etmesini, ülkemizin huzurunu kaçırıp terörize etmesini alkışlamamızı mı bekliyorsun? Bu kadar genişseniz diyecek lafım yok. Başka memleketlerde oturup Türkiye hakkında yorum yapanlar ABD'den Türk milletine tavsiye veren sümüklünün hayranı ezik cemaatçilere benziyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.06.2026 18:53
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 35
küçük bir kürdistan problemi, büyük bir geniş israil projesinin önünü açmak diye düşünüyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.07.2022 12:31
Köken Amerika
Popülerlik 21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: mayonez¿ - 22.07.2022 04:45
Arkadaşlar yeter bu kadar yani ırkçılık yapmayın hepimiz Müslümanız, azıcık inancı olan zaten bunu yapmaz. Allah var yukarıda.

Aynı yukarıya bakmak zorunda mıyız? Arapları sevmiyorum, nefret ediyorum ve acımıyorum ve onlara karşı ırkçıyım ee?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.06.2024 21:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 20
Alıntı yapılan: whippedcream - 22.07.2022 04:52
Sen beş dilde değil, sadece Türkçe olarak makale yaz, hatta sadece makale girişi yazsan bile benim için kafi kuzen. Dünya'nın beş dilinde makale yazabileceğini iddia ediyorsun ama yaşadığını(?) söylediğin o Avrupa ülkesinde olan gazeteleri bile okumuyorsun, gerçekten o küçük kafana yazık. Arap değiliz. Arap olmayacağız da. Ekmek almaya bile dışarıya çıkmadığına eminim, bir gün annen ya da kız kardeşin ekmek almaya giderken dışarıda bir Arap tarafından bıçaklandığında ya da taciz edildiğinde buraya gelip başka bir noname hesap ile bizi desteklediğini, ensar kardeşliği vesaire gibi şeylere destek olduğunu ve ırkçılık yapılması gerektiğini söyleyeceğine de eminim.

Ayrıca istersen sana yazdığım fizik makalelerini atabilirim, 5 dilde olmasa da Türkçe ve İngilizce makalelerim var.  :D

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0