Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Karakterini yarat, kendi hikâyeni şehrin sokaklarına bırak.
Başlatan zebercet, 13.07.2022 23:37
Alıntı yapılan: Jamal_Logan - 14.07.2022 00:01 Selamlar aynı şekilde bende şikayetçiyim kanıtımı şöyle sunayım hoodda role geldim birliğe daha dün katıldım beni tanıyıp etmiyorlar bir anda sebepsiz yere bende düşürüldüm orada ne olduğunu anlamadım tamamen zevkim kaçırıldı rolüm baltalandı gerekli işlemi görmesini istiyorum kişinin.
Alıntı yapılan: lencarst - 14.07.2022 00:01Rol yapmak eline Deagle alıp herkese sıkıp Kurtlar Vadisi raconlarıyla insanların oyun keyfini zehir edip yapılan işten nefret ettirmektense değil bir yıl on yıl daha Hood Onayı istemiyorum kardeşim benim senin için rahat olsun. Yazık diyorum sadece başka da bir şey demek gelmiyor. Siz Hood Onayı aldığınızda "Aha Deagle çektik şimdi onlar düşünsün." dersiniz biz aldığımızda "Herkesin emeğine sağlık deriz." çok boş insanlarsınız cidden Allah yardımcınız olsun.Şahitliğimi onaylıyorum dört kere yaralı statüsüne düşürdüler rol yapmaya çalışırken insanlarla.
Alıntı yapılan: judge1 - 14.07.2022 00:03Caine'in yanında olman yeterli bir sebep.