[13.07.2022 - Zdravko_Spajic] Revenge Kill, DM

Başlatan zebercet, 13.07.2022 23:37

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.06.2026 21:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 71
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2023 17:21
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.07.2022 16:10
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zdravko_Spajic @judge1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Caine_Blackhand @lencarst Tiffany_Quinn @Lulynn Henry_Turner @Jamal_Logan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch, Revenge Kill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş 23.10'da hooda gelip beni vurdu. Ardından on dakika sonra tekrar gelip ben dahil olmak üzere birkaç arkadaşı daha düşürdü. Henry_Turner karakteri bizim birlikte fakat daha dün girdiler ve hoodda/dışarıda rolümüz olmadı. Kendisini IC tanıma ihtimali yok. Sırf hoodda gördüğü için vurup düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
[spoiler]
[/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): Birliklerimiz savaşta olabilir ama dakika başı hooda gelip gördüğünü vurup kaçması mantıklı değil. Ceza almasını istiyorum.

Ashley Ware Lv.42
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.08.2025 22:32
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 07.01.2023 19:43
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş sürekli gelip gelip sıkıyor, iyice dm sunucusu sandı galiba.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.05.2025 21:02
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
dostum surenoların yanında racon kesiyodunuz savaşa girdik geldim ve vurdum. onaylı hoodunuz yok gelip sürekli vuruyoruz sizi vallahı sıkıldık diyebilirim. Bugün Caine 3 kere vuruldu savunma bu kadar. Altından kalmayacağınız savaşlara girmeyin rol rolde kalsın. Maxence Leroy'u 23.10'da vurmadım, 23.10'da oyuna yeni girmiştim muhtemelen ID kaymış olabilir, hasarlarda böyle olabiliyor. Başka kanıtın varsa bekliyorum. Ama 23.20'de gelip indirdim sizi saygılar iyi forumlar.

yani kusura bakmayın bizimle savaşa girdiğiniz için ve hoodunuza gelip kim var kim yok sürekli vurduğumuz için, afedersin dostum.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
ayrıca hoodda gelip vurucam tabi nerde vurucam? SS atın, rol yapında hood onayı alın. Konserle falan vermiyorlar hood onayı dosdum.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
Bugün 15.30 - 16.23 arası 11 Ronin, 2 Castucci, 1 Sureno, 2 Dyakonov üyesi vurdum. Hiç biri şikayet açmadı neden siz açtınız?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.06.2026 21:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 71
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2023 17:21
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.07.2022 16:10
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Toksisiteden gözlerim yaşardı yemin ederim. İki defasında da sen vurdun hasar kayması falan yok. Başka ileti yazmayacağım, yönetici kararı.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 13:32
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 19:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 33
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.02.2025 21:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 30.09.2023 15:54
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 15
Rol yapmak eline Deagle alıp herkese sıkıp Kurtlar Vadisi raconlarıyla insanların oyun keyfini zehir edip yapılan işten nefret ettirmektense değil bir yıl on yıl daha Hood Onayı istemiyorum kardeşim benim senin için rahat olsun. Yazık diyorum sadece başka da bir şey demek gelmiyor. Siz Hood Onayı aldığınızda "Aha Deagle çektik şimdi onlar düşünsün." dersiniz biz aldığımızda "Herkesin emeğine sağlık deriz." çok boş insanlarsınız cidden Allah yardımcınız olsun.

Şahitliğimi onaylıyorum dört kere yaralı statüsüne düşürdüler rol yapmaya çalışırken insanlarla.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: zebercet - 13.07.2022 23:59
Toksisiteden gözlerim yaşardı yemin ederim. İki defasında da sen vurdun hasar kayması falan yok. Başka ileti yazmayacağım, yönetici kararı.

8 saat sonra görüşürüz dostum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2026 23:58
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 57
Bella Rose Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 15

Selamlar aynı şekilde bende şikayetçiyim kanıtımı şöyle sunayım hoodda role geldim birliğe daha dün katıldım beni tanıyıp etmiyorlar bir anda sebepsiz yere bende düşürüldüm orada ne olduğunu anlamadım tamamen zevkim kaçırıldı rolüm baltalandı gerekli işlemi görmesini istiyorum kişinin.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: lencarst - 14.07.2022 00:01
Rol yapmak eline Deagle alıp herkese sıkıp Kurtlar Vadisi raconlarıyla insanların oyun keyfini zehir edip yapılan işten nefret ettirmektense değil bir yıl on yıl daha Hood Onayı istemiyorum kardeşim benim senin için rahat olsun. Yazık diyorum sadece başka da bir şey demek gelmiyor. Siz Hood Onayı aldığınızda "Aha Deagle çektik şimdi onlar düşünsün." dersiniz biz aldığımızda "Herkesin emeğine sağlık deriz." çok boş insanlarsınız cidden Allah yardımcınız olsun.

Şahitliğimi onaylıyorum dört kere yaralı statüsüne düşürdüler rol yapmaya çalışırken insanlarla.

Ortak nezaketten jail verir misiniz? Boş adam diyor. @lencarst