Spor yapmaya üşeniyorum

Başlatan karizmatik devrimci, 10.08.2022 21:01

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.07.2024 22:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 82
Ben de senin gibi spor yapmak isteyen fakat bir türlü kendinde o motivasyonu, enerjiyi bulamayan birisiydim eskiden. Amerika'ya çalışmaya gidip tekrar geldikten sonra spor ile ilgili adeta vizyonum değişti. Amerika'da bir havuz barında çalışıyordum ve bara gelen 50, 60 hatta 70 yaşındaki adamların/kadınların sporu hayatlarının bir parçası yaptıkları için nasıl da genç, dinamik ve sağlıklı durduklarını gözlemledim. Bizim ülkemize döndüğümde ise daha 40-45 yaşındaki insanların elden ayaktan kesildiği bir görüntü ile karşılaştım. Bizim insanımız hamurişini dayayıp yan gelip yatıp sporu da bir meziyetmiş gibi gördüğü için batılı insanlardan 10 kat daha yaşlı görünüyorlar. O an karar verdim, ben böyle olmayacağım diye ve sporu hayatımın bir parçası haline getirmeye karar verdim. Gerçekten spor ile yaşarsan sana aklına gelebilecek her anlamda katkısı var, ama her anlamda. İş, sağlık, sosyalleşme ve daha bir sürü...

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2026 22:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.11.2025 13:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: RECOLT - 15.10.2022 13:33
Alıntı yapılan: karizmatik devrimci - 09.10.2022 12:35
bu pazartesi başlıyorum
Başladın mı? @karizmatik devrimci

başladım ve her tarafım ağrıyor, bir haftada şunu deneyimledim. sinir, strese iyi geliyor, hedeflerine daha iyi odaklanıyorsun ve depresyondan çıkıyorsun. SPOR YAPIN! SPOR YAPIN! SPOR YAPIN! Beslenme falan yok tabii, evde ne çıkarsa şükredip onu yiyorum. :D Ama börek, çörek, tatlıyı az tüketiyorum. Evet sporcular yemez, tüketir arkadaşlar.

((baktınız olmuyor, spor salonuna gitmeye üşeniyorsunuz o zaman evinizde şınav, mekik, ısınma, esneme ve evin içerisinde 10 dakika  yürüyün.)
@RECOLT

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 18:53
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 23:43
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.08.2026 23:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.06.2026 21:02
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
sen bile başladıysan biz geç kalmışız demektir @karizmatik devrimci

Zac Hall Lv.65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2024 23:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Chung Xua Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.08.2024 22:42
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 15
Ülkemizdeki insanların en büyük hatası alışkanlık kazandırılmamasıdır. Bir çocuğa küçüklüğünden dil, spor, en kötü ev işlerinin öğretimi gibi şeyler gösterilse, eline telefon verilip bırakılmasa gerçekten hayata daha hazır hale gelebilirler. Hayata hazır gelemeyen çocuklar büyüyüp bir birey olduğunda tek spor değil, hiçbir şeyi yapamaz halde oluyorlar ve sonucunda ot gibi gelip ot gibi gidiyorlar. Ülke konusunda bir çok konuda aşırı geri kalmış durumdayız, buna alışkanlıklarımız dahil. Bu durumun düzelmesi dileğiyle...
Alıntı yapılan: Peritowski - 15.10.2022 14:25
Ben de senin gibi spor yapmak isteyen fakat bir türlü kendinde o motivasyonu, enerjiyi bulamayan birisiydim eskiden. Amerika'ya çalışmaya gidip tekrar geldikten sonra spor ile ilgili adeta vizyonum değişti. Amerika'da bir havuz barında çalışıyordum ve bara gelen 50, 60 hatta 70 yaşındaki adamların/kadınların sporu hayatlarının bir parçası yaptıkları için nasıl da genç, dinamik ve sağlıklı durduklarını gözlemledim. Bizim ülkemize döndüğümde ise daha 40-45 yaşındaki insanların elden ayaktan kesildiği bir görüntü ile karşılaştım. Bizim insanımız hamurişini dayayıp yan gelip yatıp sporu da bir meziyetmiş gibi gördüğü için batılı insanlardan 10 kat daha yaşlı görünüyorlar. O an karar verdim, ben böyle olmayacağım diye ve sporu hayatımın bir parçası haline getirmeye karar verdim. Gerçekten spor ile yaşarsan sana aklına gelebilecek her anlamda katkısı var, ama her anlamda. İş, sağlık, sosyalleşme ve daha bir sürü...
Kesinlikle katılıyorum.
Spora başladığınızda hedefinizi bir JC, Kai, Ronnie, Arnold gibi tutmak yerine "geçen ay olan halimden daha iyi olacağım" mottosuyla ilerleseler, bunu süreklilik haline getirip kendilerine çok büyük fayda sağlayabilirler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
VÜCUDUM İLE GURUR DUYUYORUM VE BÜTÜN PLATFORMLARDA PAYLAŞMAKTAN ZEVK ALIYORUM.

kürdanlar ağlamasın

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2026 22:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 59
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.11.2025 13:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
bir-iki ay aradan sonra tekrardan başladık, şu işi bi' beceremedim gitti. sporla aram hiç yok. salona git, üstünü değiştir, 1 saat spor yap, duş al, temiz kıyafet giy, saç kıvırcık olduğu için öyle hemen kurumuyor, birde üstüne kafayı üşüt, her neyse tekrardan başladık, umarım bırakmam. push it to the limit

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.05.2023 18:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 41
Spor yapmak zevk meselesi, zorunluluk olarak gördüğün an hevesin kaçar. Disiplin pek tabii önemli ama zorunluluk algısı yaratırsan her sıkıcı iş gibi spordan da kaçınmak istersin. Para veriyorsun, eyvallah. Ama gerçekten o gün canın GYM'e gitmek istemiyorsa, gitme. Orası senin eğlence alanın, ev ödevini yapman için gittiğin bir yer değil.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.08.2026 02:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 69
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.06.2026 00:11
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.06.2026 18:46
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.07.2025 01:32
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
heves ile başlarsan hevesin bitince bırakırsın.
Kendine baktığında mutlu olmak istiyorsan, bunu zorunluluk gibi görür, her gün yapman gerekeni yapar ve yoluna devam edersin.