andreius ihlal

Başlatan akamiracss, 25.12.2022 16:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bestgunslinger

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/12/2022 14:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:sivil çatışmaya katılma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: sivil savaşa katılma

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/cdn/2022/12/25/LWW4H.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
o sırada birlikteydim, hepiniz düşünce sistemsel olarak çıkmak istedim. Kanıtların yetersiz, kurallara göre şikayet bile açmamışsın. Tam ekran görüntülerle. @hellionn ssleri atacak birazdan

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.05.2026 16:46
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.05.2026 22:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
çatışma şikayette de belirttiğin saatte oluyor kanıtı aşağıda.

[spoiler][/spoiler]

Video kayıtlarında çatışmadan önce /birlikaktif attığım bir anı bulamadım fakat aşağıdaki kanıtta birlikte olduğunun kanıtı var.

[spoiler][/spoiler]

Eğer adminler öncesine dair bir kanıt istiyorsa şu anda bildiğim kadarıyla aramızdan biriside yok. O yüzden loglara bakılabilir. İyi günler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: bestgunslinger - 25.12.2022 16:56
o sırada birlikteydim, hepiniz düşünce sistemsel olarak çıkmak istedim. Kanıtların yetersiz, kurallara göre şikayet bile açmamışsın. Tam ekran görüntülerle. @hellionn ssleri atacak birazdan
beni ilgilendirmez benim arkadaşım aynı konudan beş yüz dakika yedi. Yetersiz kanıt falanda yok adın vs her şey burda daha ne atalım buraya  :manifdog

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: akamiracss - 25.12.2022 17:11
beni ilgilendirmez benim arkadaşım aynı konudan beş yüz dakika yedi. Yetersiz kanıt falanda yok adın vs her şey burda daha ne atalım buraya  :manifdog
birliğe girdim hepinizi dusurduk kanka sonra gittik elimizi kolumuzu sallaya sallaya, sistemsel çıktık attığın ss kim bilir hangi saate ait

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: bestgunslinger - 25.12.2022 19:25
birliğe girdim hepinizi dusurduk kanka sonra gittik elimizi kolumuzu sallaya sallaya, sistemsel çıktık attığın ss kim bilir hangi saate ait
yazık cidden yazık hepinizi düşürdük diyebilecek yüzün hala var mı? beni düşürebildiğiniz bi ss iniz yoktur elinizde  O:-)
biz zamanında vurduklarımıza mekanı temizletme rolüde yaptık bilir onlar kendilerini  ;)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
ben bilmem dm sırasında birlikte değildin biz saniyesinde hepinize baktık

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: akamiracss - 25.12.2022 19:56
Alıntı yapılan: bestgunslinger - 25.12.2022 19:25
yazık cidden yazık hepinizi düşürdük diyebilecek yüzün hala var mı? beni düşürebildiğiniz bi ss iniz yoktur elinizde  O:-)
biz zamanında vurduklarımıza mekanı temizletme rolüde yaptık bilir onlar kendilerini  ;)
şikayetle alakası ne yorumunun? şikayete bakan yetkilinin susturma atmasını istiyorum, şikayetle ilgili konuş.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
yeterli kanıtı attım diye düşünüyorum, sonuçlanabilir.