God

Başlatan Marlboro, 26.12.2022 16:10

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: hellionn - 26.12.2022 20:02
Alıntı yapılan: Marlboro - 26.12.2022 18:04
Kafanda damage gözükmesine rağmen çalışan godları biliyorum, duvarın arkasına geçip g1 yapıp çıkıyorsun. Boş laf yapma savunmanı yap.

Tamam dostum!!!!

Videoyu tekrar izleyeyim dedim ayakta tarayıp doğru düzgün tutturamamışsın. Sonra da gelip hitmakerla kan efektine güvenip şikayet açmışsın. HİT YEMEZDİM DİYON VİDEODA HİT YEMİYON ZATEN BEN SIKANA KADAR:dddDD. Hile kullanıp sonra "Kendimi banlattım." diyecek kadar alçak birisi değilim. Yok duvar arkasına geçmişsin g1 atmışsın god açmışsın falan boş iş.

Bilirsin sen "Kafanda damage gözükmesine rağmen çalışan godları." bilirsinnn  :D

O sırada benim ak klonlama şeklim olur gibi.

Gevşeklik yapmayı bırak ekran kaydın varsa ekran kaydını at yoksa eğer savunmanı düzgün bir şekilde yaz köşene çekil sonucunu bekle insanları kışkırtman için neden arıyorsunuz cidden oyun için deli olmuşsunuz oyun lan oyun

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
QWPOEWQĞEOQWOWQĞEPKWQPEKWQPĞ olayları keşke bilsen ak kopyalama diyor  ::) ::) ::)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Marlboro - 26.12.2022 22:31
QWPOEWQĞEOQWOWQĞEPKWQPEKWQPĞ olayları keşke bilsen ak kopyalama diyor  ::) ::) ::)
ALLAH ŞAKA YAPIYOSUN

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kafanda damage gözükmesine rağmen çalışan godları biliyorum, duvarın arkasına geçip g1 yapıp çıkıyorsun. Boş laf yapma savunmanı yap.

Tamam dostum!!!!

Videoyu tekrar izleyeyim dedim ayakta tarayıp doğru düzgün tutturamamışsın. Sonra da gelip hitmakerla kan efektine güvenip şikayet açmışsın. HİT YEMEZDİM DİYON VİDEODA HİT YEMİYON ZATEN BEN SIKANA KADAR:dddDD. Hile kullanıp sonra "Kendimi banlattım." diyecek kadar alçak birisi değilim. Yok duvar arkasına geçmişsin g1 atmışsın god açmışsın falan boş iş.

Bilirsin sen "Kafanda damage gözükmesine rağmen çalışan godları." bilirsinnn  :D

boş konuşma yap savunmanı hile değilsen kanıtın vardır illaki kendini bu kadar iyi savunduğunda göre.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Tamam dostum!!!!

ak klonlama diye bir şey mi var sığır önce godsuz oynamayı öğren şaklabanlık yapma

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.05.2026 16:46
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.05.2026 22:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
 ??? :D

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.05.2026 16:46
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.05.2026 22:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
buraya da 50 sayfa kasarsınız dostum savunma yap lan böyle yap lan gevşeklik yapma lan ulan lan yakarım lan ben en iyisiyim lan diye diye  :garip:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: hellionn - 27.12.2022 20:28
buraya da 50 sayfa kasarsınız dostum savunma yap lan böyle yap lan gevşeklik yapma lan ulan lan yakarım lan ben en iyisiyim lan diye diye  :garip:
öyleyim evet yap savunmanı ban yiyeceksin diye boş boş provoke yapmayı bırak.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.09.2024 21:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.12.2023 17:32
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.10.2023 20:58