son kale KASPAROV

Başlatan derin devlet bakhtiyar, 23.01.2023 18:54

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.09.2026 21:57
Birlik KASPAROV
Köken Ermenistan
Popülerlik 53

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2025 15:25
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 75
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 12.01.2025 12:47
Birlik Sivil
Köken Isvicre
Popülerlik 24
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2024 22:11
Köken Amerika
Popülerlik 5
tamam beyler sakin olun bundan sonra sadece mekan acacagiz   ::)  ::)

@izmirsefiri @XYZBey @hatred284

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
DM atmasa hepsi pırlanta gibi çocuklar.  :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bizden yana OOC kin yok, umarım sizden yana da olmaz varsa da sonlanır. @BatuhanC the Emperor 'un birliği son zamanlarda role odakladığını ben bizzat görüyorum, tanıtımdaki kendi ssleri de zaten bunu kanıtlıyor. Umarım bu çabalarınız güzel sonuçlar getirir size, ortak bölgeyi paylaşıyorsak ortaklıklarımızda savaşlarımızda umarım her iki tarafında dilediği gibi olur. İyi roller komşu  :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bizim kimseye karşı bir kinimiz yok dostum sizi seviyoruz, ooc tanımıyoruz bile size nasıl kinlenelim? Burada bir ekiple rol yapıp eğleniyoruz, SA:MP platformunda 2056 sayfalık bir oluşum gelmiş/geçmiş bu tarz savaş rollerini kaç defa yaşadığımızı hatırlamıyorum bile. DM atmak gibi bir amacımızda yok fakat mafya rolü yapıyoruz bazı çıkmaz durumlarda her illegal oluşumda olduğu gibi bizde de silahlar ateşlenebiliyor, tek farkı biz ateş edince (kasparov tekrar dme baslamis) gibi bir ön yargı oluşuyor ve ne yazık ki ön yargıları kırmak çok zor. Oluşumumuzun rollerini dengede tutmaya çalışıyoruz, birlikteki üyeler birkaç aydır düzenli olarak işletme açıyorlar ve tamamen legal garson rolleri yapıyorlar eminim en çok mekanı aktif eden illegal oluşum yine Kasparov'dur, buna illegal rol yapan çoğu kişi katlanmaz işletme aç/kapat.

Bu konunun oluşum tanıtımı konusundan sapmaması için fazla uzatmak istemiyorum, bu açıklamayı kendime borç bildim. Herkese iyi eğlenceler dilerim.
[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=zag16FE3JZU[/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2025 15:25
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 75
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 12.01.2025 12:47
Birlik Sivil
Köken Isvicre
Popülerlik 24
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2024 22:11
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: izmirsefiri - 24.04.2023 13:49
Bizim kimseye karşı bir kinimiz yok dostum sizi seviyoruz, ooc tanımıyoruz bile size nasıl kinlenelim? Burada bir ekiple rol yapıp eğleniyoruz, SA:MP platformunda 2056 sayfalık bir oluşum gelmiş/geçmiş bu tarz savaş rollerini kaç defa yaşadığımızı hatırlamıyorum bile. DM atmak gibi bir amacımızda yok fakat mafya rolü yapıyoruz bazı çıkmaz durumlarda her illegal oluşumda olduğu gibi bizde de silahlar ateşlenebiliyor, tek farkı biz ateş edince (kasparov tekrar dme baslamis) gibi bir ön yargı oluşuyor ve ne yazık ki ön yargıları kırmak çok zor. Oluşumumuzun rollerini dengede tutmaya çalışıyoruz, birlikteki üyeler birkaç aydır düzenli olarak işletme açıyorlar ve tamamen legal garson rolleri yapıyorlar eminim en çok mekanı aktif eden illegal oluşum yine Kasparov'dur, buna illegal rol yapan çoğu kişi katlanmaz işletme aç/kapat.

Bu konunun oluşum tanıtımı konusundan sapmaması için fazla uzatmak istemiyorum, bu açıklamayı kendime borç bildim. Herkese iyi eğlenceler dilerim.
[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=zag16FE3JZU[/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İki tarafında aynı bölgeye sarf ettiği emekler var, vaktinde Kasparov oluşumu doğu sahilinde kale gibi bir yerde hüküm süren bir oluşumdu. Birliğin içinde kendimiz yeni bir sayfa açarak legal yapılanmayı tamamlayıp illegal yapılanmaya geçtik yani yavaş yavaş yer altında güçlenmeye çalışan bir oluşum yapısıyla karşınızda olacağız. İki büyük birliğin tek bölgeyi paylaşması bu tarz tatsız olaylara yol açabiliyor fakat biz işe rol odaklı ve oyun olarak baktığımızdan ötürü size dair bir ooc kinimiz asla yok. Kasparov ooc kin yapan bir oluşum değil, hepinize başarılar. :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2024 14:10
Birlik Sivil
Köken Hirvatistan
Popülerlik 15

John Avelino Lv.42
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.08.2026 22:29
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.11.2025 22:05