Harvard Park Brims 💊💸

Başlatan ryderbaskan, 19.03.2023 15:10

« önceki - sonraki »
Raul Araujo Lv.63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2026 22:40
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 75

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Gelişir, rolleri daha uzun tutarsanız daha iyi olur. Solo ss bir yere kadar götürür. ;)
Bu arada tanıtıma şarkı paylaşıp sayfa atlatmayı doğru bulmuyorum, şahsi fikrim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2024 01:54
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 54
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Açelya - 26.03.2023 10:05
Gelişir, rolleri daha uzun tutarsanız daha iyi olur. Solo ss bir yere kadar götürür. ;)
Bu arada tanıtıma şarkı paylaşıp sayfa atlatmayı doğru bulmuyorum, şahsi fikrim.
Katılıyorum, Tanıtıma şarkı paylaşılıp sayfa atlatılması son günlerde çok arttı, önceki birlik tanıtımınıza baktığımda da bunu görmekteyim, rollerinize bakarsak gelişir gibi gözüküyor, takipteyim.  :sampanya:

Raul Araujo Lv.63
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 75
Kanka yorum yapmak için yorum yapma lütfen. Önceki birlik tanıtımımdan bahsediyorsun orada 29 sayfa rol var. Tanıtım 30 sayfa. Adamlar 5 rolü ayrı ayrı atarken biz tek iletide atıyorduk, neyin kafası bu?

Alıntı yapılan: legemci - 26.03.2023 10:44
Katılıyorum, Tanıtıma şarkı paylaşılıp sayfa atlatılması son günlerde çok arttı, önceki birlik tanıtımınıza baktığımda da bunu görmekteyim, rollerinize bakarsak gelişir gibi gözüküyor, takipteyim.  :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: ryderbaskan - 26.03.2023 12:32
Kanka yorum yapmak için yorum yapma lütfen. Önceki birlik tanıtımımdan bahsediyorsun orada 29 sayfa rol var. Tanıtım 30 sayfa. Adamlar 5 rolü ayrı ayrı atarken biz tek iletide atıyorduk, neyin kafası bu?

Alıntı yapılan: legemci - 26.03.2023 10:44
Yorum yapmak için yorum yapma derken? Ben sadece bir eleştiride bulundum, arkadaş da beni onaylamış. Eleştiriye açık değilsen garip bir durum. Millet 5 rolü ayrı ayrı atarken senin tanıtımına şarkı atıp sayfaları geçiştirmenle aynı durum, bilmem anlatabildim mi... Herneyse, tanıtımını daha fazla kirletmeyelim anladım ki eleştiriye açık değilsin, iyi günler. Rollerde görüşürüz ;)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
sağlam rol planları ile ilerleyecek sağlam bir kültür, başarılar ve iyi roller

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Raul Araujo Lv.63
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 75

Raul Araujo Lv.63
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 75

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.12.2022 04:51
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Belki gelişebilir fakat ss içindeki diyalogları ve dışarıdaki insanların ss'e bakıp rolde ne bittiğini anlamasının güç olduğunu düşünüyorum, bir tık acemilik var gibi fakat diyalogları düzeltirseniz birde müzikle sayfa atlattırmaya çalışmazsanız bence harika olabilir.  :uzi: :-X