Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan akadefeasy, 12.05.2023 18:31
Alıntı yapılan: WulqueN - 12.05.2023 20:48Gir foruma kaydoldugum tarihe bak, hepinizden eskiyim. O günden beri hile kullanmadım, hile şikayeti yemedim. Ben gerekli savunmaları yaptım aynı şekilde kişi de bende lagli gözüküyordu ve sana defalarca bende gözükmüyorsun diye pm attım çünkü bende gözükmüyordun şikayette attığım sslerde de gözükmüyorsun admine bile rapor attım hatta. Şikayeti açan arkadaş zaten çatışma esnasında 2600 dakika 3. parti yazılımdan jail yedi, demek ki bir şeyler kullanıyordun ki 2600 dakika jail yedin, videoları kırpılmış ve kesik şekilde atmışsın zaten (attığın videoda sen bende gözükmediğin için dümdüz yürüyorum, yanımda olsan sence sana sıkmaz mıyım?). Adıma daha fazla savunma gelmeyecek, adminin kararını bekleyebiliriz.
Alıntı yapılan: dispatch - 12.05.2023 22:36freecam açtım diye yedim kanka q attığınız sırada nereye kayboldunuz diye bakıyordum, şaklabanlığın bir türlü bitmedi niye? Biraz gerildin gibi, papatya çayı öneririm. Bir şeyler kullansaydım karakter banı yerdim :garip:
Alıntı yapılan: dispatch - 13.05.2023 18:57he öyle mi olmuş sıkıntı yok. hasar yiyorum attığım sslerde ve video da gözüküyor sobeit, bug, lag başka bahane kaldı mı? :garip:
Alıntı yapılan: dispatch - 13.05.2023 20:00https://streamable.com/m223buhmh sobeit.