Virgil_Daugherty - Spread

Başlatan Monky, 23.05.2023 17:05

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.04.2024 22:21
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 70
Video kaydıyla kendini kanıtlayabilecek bir savunman yoksa fazla boş meselelerle uzatmaya gerek yok Motel önünden geçerken çatıdan ateş açtığını unutma şüpheli bir durum varsa kanıtlarınla şikayet aç oraya videonun tam halini atarım tarafımca ileti gelmeyecek

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Tek tek sıkıyorum, hilem yok ::)

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 70
Alıntı yapılan: withpistachio - 23.05.2023 17:54
Tek tek sıkıyorum, hilem yok ::)
::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
https://youtu.be/25jwO23ro_w

İlk ateş açtığı Motel çatısı, çatıdan ayakta tarıyor ve tüm mermiler aralıksız sekmeden bagaja gidiyor.  :garip:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hile olmadığım bu videoda belli oluyor, yakın mesafeden size sıkıyorum. Spread ya da rapid tarzı hilem olsaydı hitlerin hepsi bagaj yerine sana gelirdi, efekt modlarında senin kadar kötü.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Videoda daha gözükmeden arkadaş aniden hareket etmeye başlıyor, esp olduğu çok belli ::)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
daha beni motelin üstünde görmeden geleceğim yere bakıyorsun, oyunun kurallarına göre oynamalısın ???

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 70
Of kanka ne boş yaptın ekranım televizyonun kadar büyük üst taraftan geldiğini görünce hareket ediyorum yavaştan silahını görünce de hızlanıyorum ESP'den görecek olsam senin orada olduğunu bile bile beklemem sus artık ye banını otur

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Her şikayette toksiklemeye çalışıyorsun, seni güzelce uyarıyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yakın mesafeden sıkıyorum, bazı hitlerde de tek tek sıkıyorum. Daha fazla da ileti atmayacağım, hitler gayet normal.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 70
toxicleyip toxicleyipte ban yiyeceğini anlayınca gelen pişmanlık hissi üzerine iletileri düzenleyip değiştirme şekli  :garip: