sebastian pietra

Başlatan egoat, 23.07.2023 19:44

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.06.2025 22:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.12.2024 22:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.12.2024 22:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

RİCHİE GİGANTE

Richie, mahallede ona böyle sesleniyorlar. Kaşındaki bıçak yarası onu daha da çekici yapıyor. Duyduklarıam göre silah ticaretinde boy gösteriyor. Bana karşı tutumu iyi de değil, kötü de.  İşini yapar, sorgulamaz öyle bir kişiliği var... Richie Gigante, daha sonra görüşmek üzere.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 17:27
Birlik Valachi
Köken Iskocya
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 20:21
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 30
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.09.2026 23:53
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 18
chadwick'ten çok daha iyi, bol şans

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Bugün ilk gerçek işimi yaptım, kimseye haber vermeden. Sadece işimi yaptım, bunu yapmaya devam edeceğim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

SEBASTİAN'IN DEĞİŞİMİ

Sebastian, her zaman dışına kapanık ve arkadaş edinmekte zorlanan biriydi. Artık değişim çanları çalıyor, Sebastian, artık Vice'da daha çok kişi tanımak istiyor. Bu onun yararına olacaktır.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

İLK SORUMLULUK

Jackie DePalma'yla aram iyiydi, ona "Jackie Amca" diye seslenirdim. Beni de az buz sever, artık sorumluluk almanın vakti gelmişti Jackie amcamdan, Market Caddesindeki "LastRound"'u istedim. Kabul etmeyeceğini biliyordum.. Hatta biraz fazla gaza geldim ki.. Jackie amcama haftalık "$20.000" ona ayıracağımı söyledim...

Umarım başarırım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:29

İLK SORUMLULUK

Jackie DePalma'yla aram iyiydi, ona "Jackie Amca" diye seslenirdim. Beni de az buz sever, artık sorumluluk almanın vakti gelmişti Jackie amcamdan, Market Caddesindeki "LastRound"'u istedim. Kabul etmeyeceğini biliyordum.. Hatta biraz fazla gaza geldim ki.. Jackie amcama haftalık "$20.000" ona ayıracağımı söyledim...

Umarım başarırım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:43

İLK SORUMLULUK

Umarım başarırım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:55
Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:43

İLK SORUMLULUK

Umarım başarırım.