Noldu dostum niye bu kadar çıldırdın oralarda sıkmana gerek var mı maskeyle dolaşıyorsunuz şehrin ortasında. YKİ desen var, CJ desen var bide utanmadan konuşuyorsunuz.
Emote ortada, o an adamlar kaçmasın diye hızlı yazmak adına "/me adama değdirir" yazdım gayet anlaşılır bir emote burada boş yere bunun için ötmeye gerek yok. Ben "/me aracıyla adama çarpmak için gazı kökler ve adama çarpar" yazsam cok mu hoşuna gidecekti?
Polise şikayet etmedik silahını kullanmadan önce birkaç kez daha düşün. Özellikle sadece küfür etmiş birine sıkacaksan tekrar tekrar düşün fakat senin düşünmene gerek yok sunucuya DM için giren tayfaya bir şey diyemem :D
Schwar değil adamın adı Schwartz şunu doğru yaz artık kaç kere yanıtına ekleme yaptın orada kocaman yazıyor. Adam emote'unu vermiş sana değil sopa ile bazuka ile saldırır o saatten sonra :D
CJ kısmı açıklamam icin adminler şu videoyu izlesin gerçekler ortada;
https://streamable.com/65psifMotor ile araca çarpıp yerde savruluyor, rol yapmadan motoruna koşuyor çok değerli ya motoru. Ben tam bineceğim sırada ise süper bir CJ atıyor ve deagle ile şehrin ortasında ateş açıyorlar. Yaptığınız her şey saçmalıktan ibaret. Arkadaşların trolling, DM, CJ, YKİ sebebi ile jail yemesini talep ediyorum...