the Cassetti Crime Family

Başlatan Manchov, 25.10.2023 10:50

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 21:35
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 67
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.09.2024 21:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 10.03.2026 01:00
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5

Joe Campo Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.03.2026 00:15
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Joe Campo

2021'de San Fierro Suç Ailesi'ne associate çalıştığı biliniyor.

Pitera kardeşler tarafından, Jefferson'da Kasparov adamlarına yapılan silahlı saldırıda hit car sürdüğü biliniyor.

Alıntı yapılan:  Stormcloak

2021'de Downtown bölgesinde bulunan bir iş yerine haraç vermediği gerekçesiyle mekanı molotoflattığı biliniyor.
Alıntı yapılan:  Sberia

Joe Campo Lv.39
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Joe Campo, Tommy Cassetti'nin arabasına bomba koyarak patlatıyor.

Lev Chernik Lv.46
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.05.2026 01:21
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.02.2026 19:41
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Manchov - 22.03.2024 22:41

Joe Campo Lv.39
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Cadillak - 22.03.2024 22:44
Alıntı yapılan: Manchov - 22.03.2024 22:41

Joe Campo, C4 patlayıcıları eski patronu San Fierro Suç Ailesi yeminlisi Vincent Bennetti'den temin etmiştir. @Bluff

Lev Chernik Lv.46
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5

Lev Chernik Lv.46
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 5

Bruce Panaro Lv.34
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 23:46
Birlik Vengadores MC
Köken Amerika
Popülerlik 57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.12.2024 22:57
Köken Almanya
Popülerlik 16
Simon, Uncle Cassetti'nin ortadan kalkması için Joe Campo adına konuşmaya gider.

Joe Campo Lv.39
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Manchov - 25.10.2023 10:55

"Wiseguylar Nasıl Saygı Görürler?"

"Donnie, sana burada bir dakikalığına ihtiyacımız var."

Bu, bir wiseguyın ya da kesinlikle bir FBI ajanının duymak isteyeceği son şeydir. Onlar beni social club'ın arkalarında olan bir özel görüşme odasına çağırmışlardı. Bu bir aile işinin tartışılması için ya da sizin öldürülmeniz için bir çağrıdır. Bir wiseguy böyle bir sahnede mobsterlerin arkasında merdiveni çıkarken düşündüğü şeylerden birisi onun son yolculuğunun olacağı düşüncesidir. Odaya girdiniz ve kapı kapandığında ölümü ensenizde hissedersiniz. O yüzden burada yapabileceğiniz hiç bir şey yoktur ve sadece derin derin nefes alıp vererek rahatlamanız gerekmektedir. İçerideki mobsterler bana sorular yönelttiler. "Nerede büyüdüm? Kimleri tanıyorum? Çalıntı mallarımı nerede sattım? Zamanımı nerede harcıyorum?" Bütün soruları sakince ve doğruca cevapladım. Ardından odanın gerginlik sıcaklığı azaldıkça herkes rahatlıyordu. Wiseguylar mermiyi kafama sıkacaklarını kafalarına koymuşlardı gibi görünüyordu. Yaklaşık 6 saat sonra toplantı bitti. İşim bitti ve social club'ın ana katına yanımda beni ispiyonlayan üç düşük rütbeli wiseguyla gittim. Bir kaç dakika sonra bu üç wiseguydan birini gözüme kestirdim çünkü made man değillerdi. O siktimin herifine sert bir hamle yaptım. Vurabildiğim en sert hamleyle o herifin suratına yumruk patlattım. O herifin burnunun kırıldığını yumruğumun ucunda hissedebildim. Herif yere düştü ve onun üstüne çıkıp suratına sert sert yumruklar indiriyordum. Herifle yerde birbirimizin üstünde yuvarlanıyorduk ve bunu neden yaptığımı herkes iyi biliyordu. O herifin ağzını burnunu bir güzel kırarken söyleniyordum. "Beni bir ispiyoncu mu sanıyorsun seni bok parçası? Bana ispiyoncu mu diyorsun?" Görüyorsunuz, bir wiseguya söylenecek en kötü şeylerden birisi onun ispiyoncu olduğunu söylemektir. Eğer hiç bir şey yapmayıp dursaydım ve o herifi pataklamasaydım benim ispiyoncu olduğum ortaya çıkacaktı. O herifi dövmem Colombo Ailesi made manlerin gözüne girmemi sağlamıştı. Bu yaptığım işin tek açıklaması vardı: Saygı. Mafyanın buluşunun şasesi saygıdır. Korku motor ve para yakıttır. (Mafyada ne kadar paranız varsa o kadar saygı görürsünüz diyor) Mafyanın bu kadar uzun soluklu sürmesinin temel sebebi ise saygıdır.

"Max, sana burada bir dakikalığına ihtiyacımız var." Joe Campo, Sonny'e bağlı tüm ekip üyelerini öldürüyor.

Bob Mulder Lv.51
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.07.2026 01:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 52
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 31.01.2026 22:04
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2023 22:20
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Manchov - 23.03.2024 20:23
Alıntı yapılan: Manchov - 25.10.2023 10:55

"Wiseguylar Nasıl Saygı Görürler?"

"Donnie, sana burada bir dakikalığına ihtiyacımız var."

Bu, bir wiseguyın ya da kesinlikle bir FBI ajanının duymak isteyeceği son şeydir. Onlar beni social club'ın arkalarında olan bir özel görüşme odasına çağırmışlardı. Bu bir aile işinin tartışılması için ya da sizin öldürülmeniz için bir çağrıdır. Bir wiseguy böyle bir sahnede mobsterlerin arkasında merdiveni çıkarken düşündüğü şeylerden birisi onun son yolculuğunun olacağı düşüncesidir. Odaya girdiniz ve kapı kapandığında ölümü ensenizde hissedersiniz. O yüzden burada yapabileceğiniz hiç bir şey yoktur ve sadece derin derin nefes alıp vererek rahatlamanız gerekmektedir. İçerideki mobsterler bana sorular yönelttiler. "Nerede büyüdüm? Kimleri tanıyorum? Çalıntı mallarımı nerede sattım? Zamanımı nerede harcıyorum?" Bütün soruları sakince ve doğruca cevapladım. Ardından odanın gerginlik sıcaklığı azaldıkça herkes rahatlıyordu. Wiseguylar mermiyi kafama sıkacaklarını kafalarına koymuşlardı gibi görünüyordu. Yaklaşık 6 saat sonra toplantı bitti. İşim bitti ve social club'ın ana katına yanımda beni ispiyonlayan üç düşük rütbeli wiseguyla gittim. Bir kaç dakika sonra bu üç wiseguydan birini gözüme kestirdim çünkü made man değillerdi. O siktimin herifine sert bir hamle yaptım. Vurabildiğim en sert hamleyle o herifin suratına yumruk patlattım. O herifin burnunun kırıldığını yumruğumun ucunda hissedebildim. Herif yere düştü ve onun üstüne çıkıp suratına sert sert yumruklar indiriyordum. Herifle yerde birbirimizin üstünde yuvarlanıyorduk ve bunu neden yaptığımı herkes iyi biliyordu. O herifin ağzını burnunu bir güzel kırarken söyleniyordum. "Beni bir ispiyoncu mu sanıyorsun seni bok parçası? Bana ispiyoncu mu diyorsun?" Görüyorsunuz, bir wiseguya söylenecek en kötü şeylerden birisi onun ispiyoncu olduğunu söylemektir. Eğer hiç bir şey yapmayıp dursaydım ve o herifi pataklamasaydım benim ispiyoncu olduğum ortaya çıkacaktı. O herifi dövmem Colombo Ailesi made manlerin gözüne girmemi sağlamıştı. Bu yaptığım işin tek açıklaması vardı: Saygı. Mafyanın buluşunun şasesi saygıdır. Korku motor ve para yakıttır. (Mafyada ne kadar paranız varsa o kadar saygı görürsünüz diyor) Mafyanın bu kadar uzun soluklu sürmesinin temel sebebi ise saygıdır.

"Max, sana burada bir dakikalığına ihtiyacımız var." Joe Campo, Sonny'e bağlı tüm ekip üyelerini öldürüyor.