Leather and Lace MC - [CHAPTER: VICE]

Başlatan Elif, 31.10.2023 22:52

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

2020 den belliydi motorcu kız olacağı, başarılar dilerim. :vays:

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 23:31
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 12.08.2026 23:21
Köken Rusya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Adem - 02.11.2023 00:38

2020 den belliydi motorcu kız olacağı, başarılar dilerim. :vays:

Hahahahaha  ::) Duygulanıyorum şu ssleri görünce varya. Prime dönemlerimizzzzz.  :manifdog O zamanda mor rengi seçmişim. Şimdi de pembe. Demek ki bir ilham var. Belli yani.

Cassidy sevdandan vazgeçersen beklerim birliğe. Yıllanmış karakterler bayıyor bir süre sonra gerçekten.  :vice:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.07.2026 22:38
Birlik VAGOS MC
Köken Italya
Popülerlik 72
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.07.2026 22:34
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 56
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 03.05.2024 03:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Kadınların ne kadar kültürde yeri olmasa da yıl 2023, farklılıklar ve yeni tarzlar iyidir. Başarılar dilerim...

[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 23:31
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 12.08.2026 23:21
Köken Rusya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Zakhaev - 02.11.2023 01:16
Kadınların ne kadar kültürde yeri olmasa da yıl 2023, farklılıklar ve yeni tarzlar iyidir. Başarılar dilerim...

[spoiler][/spoiler]

Bir birlik lideri olduğunuz için dediğinizi kıymetli buluyorum.

Teşekkürler. Bu Mayans dizisindeki kültür kültür değil haklısın bence de. Walking dead den derleme izolasyoncu bir birlik yansıtılmış, açıkçası hiç gerçekçi bulmadım. Ak47 lerle saklanıp mağara hayatı yaşamak mı kadın MC kültürü yani. Orada tek bir kültürel figür de yok bu arada sadece saklanıp silah tutuyorlar. Mayansa karşılar. Bir bilgi yansıtmıyor. Bu birliği açmak için uzun süredir düşünüyordum. Dünyada çeşitli yerlerde birden fazla kadın MC kültürü bulunuyor. Leather and Lace çocuklar için aileler için bir arada duran bir mc. Faaliyetlerine baktığında aileleri arası ilişkiler kuvvetli. Yaşlanmalarına rağmen sürdüğüne göre yıllanmış bir hale gelebilmişler. Kocaların dahi bir önemi var. O yüzden canlandırdığım president karakteri de evli bir kadın olarak başlattım. O yüzden MC Kültürde yeri yok demek yanlış olur, aksine var. Kadın MC kültürü var gerçekte fakat outlaw(yasadışılık) düzeyleri tartışılıyor. %1er falan diyemeyiz. O konuda haklı olabilirsin. Tabi bir Vagos değildir şiddet olarak zaten. Ki esinlendiğimiz MC kulüp de özünde illegal değil, legal. Ama biz bir değer uğruna yaşayan insanların legal veya illegal olmadan bir noktaya gidebileceklerini göstermek istedik. Bu bir macera, hikayemiz zaten kurgusal bunu da en başta belirtiyoruz. Gerisi rollere ve ilerlemeye kalıyor.

Teşekkürler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.07.2026 22:38
Birlik VAGOS MC
Köken Italya
Popülerlik 72
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.07.2026 22:34
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 56
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 03.05.2024 03:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Elif - 02.11.2023 01:36
Alıntı yapılan: Zakhaev - 02.11.2023 01:16

[spoiler][/spoiler]

Bir birlik lideri olduğunuz için dediğinizi kıymetli buluyorum.

Teşekkürler. Bu Mayans dizisindeki kültür kültür değil haklısın bence de. Walking dead den derleme izolasyoncu bir birlik yansıtılmış, açıkçası hiç gerçekçi bulmadım. Ak47 lerle saklanıp mağara hayatı yaşamak mı kadın MC kültürü yani. Orada tek bir kültürel figür de yok bu arada sadece saklanıp silah tutuyorlar. Mayansa karşılar. Bir bilgi yansıtmıyor. Bu birliği açmak için uzun süredir düşünüyordum. Dünyada çeşitli yerlerde birden fazla kadın MC kültürü bulunuyor. Leather and Lace çocuklar için aileler için bir arada duran bir mc. Faaliyetlerine baktığında aileleri arası ilişkiler kuvvetli. Yaşlanmalarına rağmen sürdüğüne göre yıllanmış bir hale gelebilmişler. Kocaların dahi bir önemi var. O yüzden canlandırdığım president karakteri de evli bir kadın olarak başlattım. O yüzden MC Kültürde yeri yok demek yanlış olur, aksine var. Kadın MC kültürü var gerçekte fakat outlaw(yasadışılık) düzeyleri tartışılıyor. %1er falan diyemeyiz. O konuda haklı olabilirsin. Tabi bir Vagos değildir şiddet olarak zaten. Ki esinlendiğimiz MC kulüp de özünde illegal değil, legal. Ama biz bir değer uğruna yaşayan insanların legal veya illegal olmadan bir noktaya gidebileceklerini göstermek istedik. Bu bir macera, hikayemiz zaten kurgusal bunu da en başta belirtiyoruz. Gerisi rollere ve ilerlemeye kalıyor.

Teşekkürler.
Ne demek istediğimi çok net anlamışsın, başarılar  :sampanya:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.07.2025 00:14
Birlik Sivil
Köken Avustralya
Popülerlik 35

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0