Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan discover, 22.03.2024 04:50
Alıntı yapılan: Vulcabury - 03.04.2024 01:14@discover
Alıntı yapılan: Juvas king of the street - 03.04.2024 03:08Bok atmadan, millete laf etmeden, insanları kullanıp bir yerlere atmadan, devam eden bir birlik ve ilerleyen zamanlarda harika şeyler başaracak bir kadro, başarılar kardeşim @discover. Harikasınız gerçekten. En iyisine her zaman.
Alıntı yapılan: discover - 03.04.2024 05:02Alıntı yapılan: Juvas king of the street - 03.04.2024 03:08Bok atmadan, millete laf etmeden, insanları kullanıp bir yerlere atmadan, devam eden bir birlik ve ilerleyen zamanlarda harika şeyler başaracak bir kadro, başarılar kardeşim @discover. Harikasınız gerçekten. En iyisine her zaman.Güzel yorumlarınız beni ve ekibi giriştiğimiz bu projede başlı başına motive eden yegane kaynaktır. Olumlu-olumsuz tüm yapıcı eleştiriler ve yorumlar için minnettarız. Destek olan herkese ekip adına sevgilerimi sunuyorum, daha yolun çok başındayız. Keep going on. :sampanya:
Alıntı yapılan: conquerorboss - 03.04.2024 14:47Kimseye salça olmadan ve kendi halinizde rolünüzü döndürüp, eğleniyorsunuz.. Zaten böyle giderseniz herkesin takdirini alacağınızdan eminim, böyle devam! ::) :sampanya:[spoiler]Alıntı yapılan: discover - 03.04.2024 05:02Alıntı yapılan: Juvas king of the street - 03.04.2024 03:08Bok atmadan, millete laf etmeden, insanları kullanıp bir yerlere atmadan, devam eden bir birlik ve ilerleyen zamanlarda harika şeyler başaracak bir kadro, başarılar kardeşim @discover. Harikasınız gerçekten. En iyisine her zaman.Güzel yorumlarınız beni ve ekibi giriştiğimiz bu projede başlı başına motive eden yegane kaynaktır. Olumlu-olumsuz tüm yapıcı eleştiriler ve yorumlar için minnettarız. Destek olan herkese ekip adına sevgilerimi sunuyorum, daha yolun çok başındayız. Keep going on. :sampanya:[/spoiler]