Charles Garcia - @Hifa

Başlatan Koch, 27.03.2024 23:53

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
yav 160hp god kullaniyon ss atmaya utanmiyon mu

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.05.2025 23:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.04.2024 01:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: denno - 29.03.2024 22:17
Benim GTA'm değil, dosyalarımı isteyen yetkiliye açabilirim. Sürekli farklı GTAlar ile oynuyorum. 160hp god ne işe yarıyor, inan bir fikrim yok. Hangi dosya olduğunu söylersen, yardım edersen silebilirim.

Bir support dostumun yardımı üzerine sildim, yasak değilmiş çoğu kişinin canı "Dayanıklılık, uyuşturucu" gibi etkenlerden dolayı can barına sığmadığı için bu hud modunu kullanabiliyormuş. Sildiğimin kanıtını aşağıya bıraktım, iyi forumlar.

[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.08.2026 15:44
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.06.2026 23:11
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.02.2024 17:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Bana god diyorsun, canımı sona kadar düşürüyorsun vuramıyorsun, en son aldığın hit ssi ile bir kaç açıdan ss alıyorsun aldığın sslerde sen god'sun sonra da ben god bilmiyorum bak sildim diyorsun. İşin bitene kadar kullan sonra da sildim ne güzel... İC Sana küfrettim diye sıkıyorsun bu yaptığın DM şimdide dersin ki "DM ne ben DM bilmiyorum sildim bak." uğraş dur. Tekrar söylüyorum loglarım incelenebilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.05.2025 23:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.04.2024 01:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Hifa - 30.03.2024 03:13
Bana god diyorsun, canımı sona kadar düşürüyorsun vuramıyorsun, en son aldığın hit ssi ile bir kaç açıdan ss alıyorsun aldığın sslerde sen god'sun sonra da ben god bilmiyorum bak sildim diyorsun. İşin bitene kadar kullan sonra da sildim ne güzel... İC Sana küfrettim diye sıkıyorsun bu yaptığın DM şimdide dersin ki "DM ne ben DM bilmiyorum sildim bak." uğraş dur. Tekrar söylüyorum loglarım incelenebilir.
Aynen kanka, bende Messi. Logların incelenmesini bende istiyorum, kişinin canı 1hp bile düşmedi.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: koch the emperor - 29.03.2024 23:03
Alıntı yapılan: denno - 29.03.2024 22:17
Benim GTA'm değil, dosyalarımı isteyen yetkiliye açabilirim. Sürekli farklı GTAlar ile oynuyorum. 160hp god ne işe yarıyor, inan bir fikrim yok. Hangi dosya olduğunu söylersen, yardım edersen silebilirim.

Bir support dostumun yardımı üzerine sildim, yasak değilmiş çoğu kişinin canı "Dayanıklılık, uyuşturucu" gibi etkenlerden dolayı can barına sığmadığı için bu hud modunu kullanabiliyormuş. Sildiğimin kanıtını aşağıya bıraktım, iyi forumlar.

[spoiler][/spoiler]
he yanlis anladim o zaman cleoda 160hpbar yazar bir de god mode yazar ama widescreenle oynuyorsan belki uzayabilir o can bari

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yetersiz kanıt. @Hifa için açılacak benzeri şikayette bu şikayet referans alınacak.