Brian Swindell - Car Repair

Başlatan yenilmez, 29.04.2024 20:57

« önceki - sonraki »
Marshal Luzy Lv.60
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:55
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2026 23:03
Birlik Sivil
Köken BosnaHersek
Popülerlik 5
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Brian Swindell @Askeroff
Olaya dahil olan şahit karakter adı: İdlewood Üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın aracını bozuyorum ve tamir basıp ilerlemeye devam ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Aynen Dostum Car Repair düşüremeyince zaten hepiniz böyle nasıl ayağını kaydırırım düşüncelerine kapılın bir iki olarakta drop yiyordum aracım zaten bir kaç metre ilerde bozuldu çarpmanın etkisiyle ki öyle hile kullansam aracı tamir etsem bile çalıştırdığımda baya bekletirdi iyi forumlar..

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 16:54
Birlik Valachi
Köken Italya
Popülerlik 80
Alıntı yapılan: Askeroff - 29.04.2024 21:00
Aynen Dostum Car Repair düşüremeyince zaten hepiniz böyle nasıl ayağını kaydırırım düşüncelerine kapılın bir iki olarakta drop yiyordum aracım zaten bir kaç metre ilerde bozuldu çarpmanın etkisiyle.
kanıtın varsa paylaşabilirsin, sob'dan repair attığın belli

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 21:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.09.2026 22:12
Köken Amerika
Popülerlik 45
Aynen Dostum Car Repair düşüremeyince zaten hepiniz böyle nasıl ayağını kaydırırım düşüncelerine kapılın bir iki olarakta drop yiyordum aracım zaten bir kaç metre ilerde bozuldu çarpmanın etkisiyle.
Şahitliğimi onalıyorum arkadaşta sob var :)
iyi roller dilerim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Galara - 29.04.2024 21:02
kanıtın varsa paylaşabilirsin, sob'dan repair attığın belli
Aynen dostum Sob ki zaten açılan konu bile, saçma sapan konu böyle düşünülmeside ayrı bir garip kin tutmayıpta normal oyun oynayın iyi forumlar

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şahitliğimi onaylıyorum.
Eğer aracın bozulsaydı olduğun yerde dururdun, drop ile alakalı olmayan bir şey. Araç 40hp'ye düşüyor, video'da alev alıyor ama birşey olmamış gibi devam ediyorsun.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Rahipcann - 29.04.2024 21:04
Şahitliğimi onaylıyorum.
Eğer aracın bozulsaydı olduğun yerde dururdun, drop ile alakalı olmayan bir şey. Araç 40hp'ye düşüyor, video'da alev alıyor ama birşey olmamış gibi devam ediyorsun.
Belliki siz o sob'u fazla kullanmışsınız, dediğim gibi hile kullanmadım loglara göz atılabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.10.2025 00:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Bore Kii Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.10.2025 19:49
Birlik Edgerunners
Köken Japonya
Popülerlik 20
Cinsiyet Erkek