Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Karakterini yarat, kendi hikâyeni şehrin sokaklarına bırak.
Başlatan miRR, 03.05.2024 19:28
Alıntı yapılan: kuzguninthehood - 03.05.2024 21:56Normal seste değiliz yönetim sesteyiz dostum birlik hakkında konuşma yapıyoruz discord bunun için var mix'e dair bir kanıtın varsa sun tantana çıkartma No More Drama :D
Alıntı yapılan: diablotularz - 03.05.2024 22:01Alıntı yapılan: kuzguninthehood - 03.05.2024 21:56Normal seste değiliz yönetim sesteyiz dostum birlik hakkında konuşma yapıyoruz discord bunun için var mix'e dair bir kanıtın varsa sun tantana çıkartma No More Drama :D"No More Drama" aS:DaS:Dsda klavyenin ömrü bitene kadar yazabilirsiniz, bizlik sıkıntı yok. İhlal yapmadık, etmedik. Oyuna başladığından beri aralıksız 5,5 gün (8000 dakika) sadece jail yatmışsınız. Utanmadan gelip şikayet açıyorsunuz insanlara YRB ihlali altında. :D
Alıntı yapılan: ArdaVice - 03.05.2024 23:07Olaya alakasız şekilde dahil olmak istemiyorum ama kişilerin şikayet yemediği oluşum kalmadı yetersiz rol bilgisine sahipler yaptıkları bir çok ihlali sürekli tekrarlıyor aktif bir çok şikayetleride var oluşturmaya çalıştıkları birliğide tamamen savaş ve DM üzerine kuruyorlar yeterli rol bilgisine sahip olmayan adamlardan rol falan çıkacağını sanmam
Alıntı yapılan: diablotularz - 03.05.2024 23:09Alıntı yapılan: ArdaVice - 03.05.2024 23:07Olaya alakasız şekilde dahil olmak istemiyorum ama kişilerin şikayet yemediği oluşum kalmadı yetersiz rol bilgisine sahipler yaptıkları bir çok ihlali sürekli tekrarlıyor aktif bir çok şikayetleride var oluşturmaya çalıştıkları birliğide tamamen savaş ve DM üzerine kuruyorlar yeterli rol bilgisine sahip olmayan adamlardan rol falan çıkacağını sanmamAz konuş, öz konuş birader. Konuşmak için konuşma, burada birlik kurulduğunda hard rp yapacağız, sizin gibi kumarhanenin önünde afk atmayacağız sürekli olarak. Konuşun durun oğlum, biraderimin de söylediği gibi @rextrem Güzelin dedikodusu çok olur, devam edin. Birliği kurduğumuzda tabii savaşacağız gerektiği yerde rolümüzü de yapacağız, eğer bir hata oluşursa gerekli yetkililer müdahele eder. Senin karışmana gerek yok.
Alıntı yapılan: ArdaVice - 03.05.2024 23:21Alıntı yapılan: diablotularz - 03.05.2024 23:09Alıntı yapılan: ArdaVice - 03.05.2024 23:07Olaya alakasız şekilde dahil olmak istemiyorum ama kişilerin şikayet yemediği oluşum kalmadı yetersiz rol bilgisine sahipler yaptıkları bir çok ihlali sürekli tekrarlıyor aktif bir çok şikayetleride var oluşturmaya çalıştıkları birliğide tamamen savaş ve DM üzerine kuruyorlar yeterli rol bilgisine sahip olmayan adamlardan rol falan çıkacağını sanmamAz konuş, öz konuş birader. Konuşmak için konuşma, burada birlik kurulduğunda hard rp yapacağız, sizin gibi kumarhanenin önünde afk atmayacağız sürekli olarak. Konuşun durun oğlum, biraderimin de söylediği gibi @rextrem Güzelin dedikodusu çok olur, devam edin. Birliği kurduğumuzda tabii savaşacağız gerektiği yerde rolümüzü de yapacağız, eğer bir hata oluşursa gerekli yetkililer müdahele eder. Senin karışmana gerek yok.https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=15.0https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=92366.0Birlik kuracaksan öncelikle sunucu kurallarını topluca 3-5 kez okumanızı tavsiye ediyorum.Ayrıca bir oluşum savaş ve DM üzerine kurulamaz bununda bilgisini 2. Defa size vereyim kendinizin her defasında savaş üzerine birlik kuracağınızı söylemenizde ayrı komedi Ayrıca şu üslubunada yaşınızın küçüklüğüne veriyoruz fakat başkaları bizim gibi kahrınızı çekmez onuda söyleyeyim şuanda benim bildiğim kadarıyla sivil şekilde sorun yaşadığınız kendi tabirinizle savaş benim bildiğim 4 oluşum var :) sunucuda rol çevirmeye çalışan insanların rol ortamını baltalamaktan başka birşey yapmıyorsunuz