[11.07.2024 - Pascal_DeVerley] Teleport, Airbreak

Başlatan harry666, 12.07.2024 19:52

« önceki - sonraki »
Ethan Watts Lv.74
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:51
Köken Amerika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Pascal_DeVerley
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Desmond_Ingalter
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.07.2024, 06:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hile açarak beni motordan düşürmeye çalışıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[spoiler=Kanıtlar]https://youtu.be/dazFVyn5B9U[/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa):

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.12.2025 21:35
Köken Meksika
Popülerlik 35

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
bug olduğu apaçık ortada, farkettiyseniz orada afk yerde yatıyorum, şahıslar yanıma gelince onlara bir anda ışınlanmaya başlıyorum. ayrıca böyle takip eden airbreak mı olur? oyunun bugu olduğunu düşünüyorum kullandığı animasyon paketiyle alakalı olabilir, afkdan döndüğümde oyunda yaralıydım. şahıslar ilk defa samp oynuyor snaırım.

Ethan Watts Lv.74
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:51
Köken Amerika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: grozycodein - 12.07.2024 20:31
bug olduğu apaçık ortada, farkettiyseniz orada afk yerde yatıyorum, şahıslar yanıma gelince onlara bir anda ışınlanmaya başlıyorum. ayrıca böyle takip eden airbreak mı olur? oyunun bugu olduğunu düşünüyorum kullandığı animasyon paketiyle alakalı olabilir, afkdan döndüğümde oyunda yaralıydım. şahıslar ilk defa samp oynuyor snaırım.

ne hikmetse bu sadece sende oluyor grozycodein  ::) mobil sunucularda takılıp kimseye durduk yere sövmüyorum

''şahıslar ilk defa samp oynuyor snaırım'' yaşın kadar samp platformunda bulundum

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: harrycikk - 12.07.2024 23:25

ne hikmetse bu sadece sende oluyor grozycodein  ::) mobil sunucularda takılıp kimseye durduk yere sövmüyorum

''şahıslar ilk defa samp oynuyor snaırım'' yaşın kadar samp platformunda bulundum

aynen kanka, aimlerinizden yaşım kadar sampta olduğun belli oluyor. daha kullandığın animasyonu bilmeden gelip burda laf yapma, işim gücüm yok sana tp atıp ban yedireceğim kendime. ayrıça öyle airbreak mı olur cahil misin?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: grozycodein - 13.07.2024 02:26
Alıntı yapılan: harrycikk - 12.07.2024 23:25

aynen kanka, aimlerinizden yaşım kadar sampta olduğun belli oluyor. daha kullandığın animasyonu bilmeden gelip burda laf yapma, işim gücüm yok sana tp atıp ban yedireceğim kendime. ayrıça öyle airbreak mı olur cahil misin?

şunuda eklemek isterim, airbreak gibi hilelerde araca binme, araçtan atma gibi şeyler yapılmaz/yapılamaz

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0