Silinebilir.

Başlatan deagleeee, 30.07.2024 21:38

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Konu hakkında zaten şikayet açılmış ban yiyeceğini anlayınca etrafa saldırmanın hiç bir lüzumu yok. Gerekli savunmamı orada yaptım iyi günler.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162484.0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Silinebilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 01:21
Köken Amerika
Popülerlik 35
Emily Kush Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.05.2025 01:49
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.05.2025 01:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: deagleeee - 30.07.2024 22:10
Dostum, mesele benim ceza yiyip yemiyeceğim değil, kimseye saldırmıyorum, ben kanıtlarımı ve bildiklerimi kendi şikayetimde sundum, başka bir şikayetle kendi şikayetini bağdaştırma, adminler gerekeni yapar, ap açık ortada BPL açık olduğu iyi günler.

Vay be! Nedense senin olayın olunca "Dostum, mesele benim ceza yiyip yemiyeceğim değil..." tarzı bir açıklama yapıyorsun, mesele bize gelince üç bin dakika üç bin dakika diye bağırıyorsunuz, ben hala seni anlayamadım.  ::) ::) ::) OOC Kini bırakmanı tavsiye ediyorum, yeterince afk vurdunuz zaten niye hala bize sinirlisiniz ki :) Her neyse, şikayete daha fazla karışmak istemiyorum, birliğinize cevabımı zaten youtube kanalımda verdim  ???

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 01:21
Köken Amerika
Popülerlik 35
Emily Kush Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.05.2025 01:49
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.05.2025 01:39
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Niye silinebiliyor ki, savunmanın arkasında neden durmuyorsun? Şikayetinin arkasında dursana. Rezil olmaktan mı korktun, 'dostum'? Bizi "paspas" yapıyordunuz ya hani, bizi "rezil rüsva" ediyordunuz ya hani ::). Yönetimi kandırmaya çalışmaktan @deagleeee 'a işlem uygulanırsa çok sevinirim, şu anki kini ve nefreti ile ne yapacağını şaşırdı da.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
@CCarnage Dostum, bu snei alakalar etmez, şikayet açtığım kişiyle konuştum, senin gibi çocuk değil, durumu anlattım, bende sildim, bu benim kararım, çok saçmalıyorsun.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:54
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
John Dowdy Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Hile kısmını inceledik, hilelik bir durum yok.

Şu saçma tutumunu bir kenara bırak, komik görünüyorsun. Hem forumdan hem de oyundan ceza alacaksın, tekrarlamaya devam edersen forum ve oyun karakterin yasaklanabilir. @CCarnage