Birlik Hoodu Baskın Süresi Dolmadan Baskın Yapmak

Başlatan Mekal, 22.08.2024 00:23

« önceki - sonraki »
Alina Wang Lv.43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 01:10
Birlik STUDIO-X
Köken Cin
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.09.2026 18:01
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: money scammer - 22.08.2024 21:05
Benjamin karakterinin, tek bastığına dair bir kanıt varsa savunmayı yapabiliriz sorun yok. :palmiye:
Benjamin karakterinin baskına tek başına geldiğine dair bir kanıtım olmadığından ötürü şikayet açamayacağımı belirtmişim. Hepimiz okuduğumuzu anladığımız insanlarız değil mi?  :) Siz benim iddiada bulunmadığım konulardan önce, delilleriyle sunulmuş şikayetlere dair bir savunma yazın önce.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Benjamin karakterinin, tek bastığına dair bir kanıt varsa savunmayı yapabiliriz sorun yok. :palmiye:
https://youtu.be/mAsZYvOcVfY?t dakika 1:34.
Yui'in SS'inde tek bir silah emotesi görülüyor, çatıda da ben oradan geçerken sadece Benjamin görünüyor. Bölgeden Solomon sanırım öyle bir isimde biri çıkıyor, Solomon Bandits'ten biri değil. Videoda Ganton'dan geçip gidiyorum, sen de arkamdan koşup köprüye falan çıkıyorsun hatta. Beni sen yakalayamayınca Ruffiano peşime düşüyor(Grove Street köprüsünde ben bölgeden uzaklaşırken bir yerden geliyor, hatırlamıyorum.) dakika 0:50'de bana çarpıp kaza yaptırıyor ve ateş etmeye başlıyor.(emotesiz :-\) Kanıt kesin bir şey değildir, şimdi kanıt sunma sırası sende. https://prnt.sc/1W6dwNgSB-lH

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Videoda tek ben görünüyorum diye, tek bastığım doğrulanmıyor. İyi forumlar. :sampanya:

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Alıntı yapılan: yetersizbakire41gs - 22.08.2024 21:49
https://youtu.be/mAsZYvOcVfY?t dakika 1:34.
Yui'in SS'inde tek bir silah emotesi görülüyor, çatıda da ben oradan geçerken sadece Benjamin görünüyor. Bölgeden Solomon sanırım öyle bir isimde biri çıkıyor, Solomon Bandits'ten biri değil. Videoda Ganton'dan geçip gidiyorum, sen de arkamdan koşup köprüye falan çıkıyorsun hatta. Beni sen yakalayamayınca Ruffiano peşime düşüyor(Grove Street köprüsünde ben bölgeden uzaklaşırken bir yerden geliyor, hatırlamıyorum.) dakika 0:50'de bana çarpıp kaza yaptırıyor ve ateş etmeye başlıyor.(emotesiz :-\) Kanıt kesin bir şey değildir, şimdi kanıt sunma sırası sende. https://prnt.sc/1W6dwNgSB-lH

Profilin, iletin, avatarın zaten beni banlayın diye bağırıyor. Seni de daha fazla uğraştırmayalım.
Arkadaşı yasakladım, şikayetle ilgilenecek yönetici ona göre devam eder.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
xavi frimpong ve toby chambers adına savunma yapıyorum

4 tane resim koymuşsun fakat seni vuranların hiçbiri aynı kişi değil, gece vakti oyuna girmiştik. hoodu daha önceden bastıklarından haberimiz yoktu. haberimiz olsa böyle bir şey yapmazdık zaten. bu konuda birlik yetkilileri de müdahale edemez çünkü onlar dmlik kısıma fazla girmediği için haberleri olmayabilir. dediğim gibi, haberimiz olsa hoodu basmazdık.

Alina Wang Lv.43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 01:10
Birlik STUDIO-X
Köken Cin
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.09.2026 18:01
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: skailanderr - 23.08.2024 19:52
xavi frimpong ve toby chambers adına savunma yapıyorum

4 tane resim koymuşsun fakat seni vuranların hiçbiri aynı kişi değil, gece vakti oyuna girmiştik. hoodu daha önceden bastıklarından haberimiz yoktu. haberimiz olsa böyle bir şey yapmazdık zaten. bu konuda birlik yetkilileri de müdahale edemez çünkü onlar dmlik kısıma fazla girmediği için haberleri olmayabilir. dediğim gibi, haberimiz olsa hoodu basmazdık.
Savaşı ve baskınları takip etmemek sizin suçunuz, savunmanız için teşekkürler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
birlik üyeleri saniye başı hoodu bastık diye bize haber etmiyor dostum. zaten akşam eve geliyoruz diğer arkadaşların gün içinde ne yaptığından haberimiz olmuyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 23:19
Köken Amerika
Popülerlik 85
Şikayet incelendi.

Gabriel_Tyson ve Xavi Frimpong karakterleri cezalandırılacak. Toby Chambers karakteri yasaklı durumda.