[19.05.2025] Çok sayıda oyuncu şikayeti

Başlatan kerj2, 19.05.2025 16:31

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rashaad_Monroe, @Baghdaderisemezsiniz  Jamal_Lee, @bombardinocrocodilo  Trent_Peppenoli, @yasin3475  Wilfired_Carter, @cagobaba  Keyshawn_Schwartz, @EnesArslan55  Tom_Blackwood @guney47

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car ramming, powergaming, car surfing, emotesiz saldırma, retarded rp, bunnyhop, Türkçe terim, revenge kill, aktif rolde /q, illegal kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jamal_Lee benim şeridime kırıyor bende kornaya basarak onu uyarıyorum ardından arabasıyla benim arabama ramming yapıyor, inip arabamın üstünde durup car surfing yapıyor sonra "adamı araçtan atar" diye bir emote verip powergaming ihlali yapıyor. Car jack yapıyor ve arkadaşlarıyla beni kovalamaya başlıyorlar. Kovalarken bunnyhop yapıyorlar. Keyshawn adlı arkadaş arabasıyla bana ramming atıyor ve yere düşürülüyorum. Yaralı halde türkçe terim kullanıyorlar ve yere düştükleri halde (RK'lı haldeler) başka insanlarla brawl atıyorlar ve 2.47'de rashaad monroe aktif rolde /q atıyor. En sonda ss koydum o sslerde argo konuşuyor ve ortak nezaketi ihlal ediyor.
(Videoda bütün ihlaller mevcut zaten, inceleyen yetkili rahatlıkla görebilir.

Ayrıca birlikleri yeni oldukları ve brawl rolüne girdikleri için illegal kural ihlali de yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://youtu.be/mOq5uJH_Ycg

Ek açıklamalar(varsa): Troll oldukları belli.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Aynen kardeşim sen git herkese vur, ondan sonra bide gel troll de :D

Elian Alvizo Lv.36
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2026 21:28
Köken Ispanya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.05.2026 20:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Merhabalar, Jamal Lee ile İc'de dost olduğumuz için olay bölgesinde şans eseri denk geliyoruz, ondan sonra herifi dövmeye çalışıyoruz, kavgaya katılıyoruz, kendi adıma yaptığım bir ihlal göremedim kayıtta. Savunmam bu kadardır.

Elian Alvizo Lv.36
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2026 21:28
Köken Ispanya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.05.2026 20:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Ayrıca arkadaşın da video kayıtlarında koşarken zıpladığı, yani bunny hope yaptığı açık bir şekilde belli olmaktadır.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hiç bir ihlalim yoktur arkadaş kendiside bunny yapmış ic olarak birliğime destek verdim sadece

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bir ihlal yaptığımı sanmıyorum, arkadaş yolun ortasında olduğu için aracımı kontrol edemedim ve arkadaşa istemesemde çarptım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 23:13
Köken Italya
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.09.2025 00:18
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 16
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.10.2025 03:11
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Rashaad_Monroe, @Baghdaderisemezsiniz Keyshawn_Schwartz, @EnesArslan55 Wilfired_Carter, @cagobaba Tom_Blackwood @guney47

24 Saat içerisinde tam savunmalarınızı iletin.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.09.2025 23:26
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 16
Bu olaya dahil değilim ama bu arkadaşlar banada sebepsiz yere vurmuştu, ben kayıt filan alamadım ama. Sonra pmden nedenini filan sordum hani bişey yapmışımdır diye bizden birini ezdin ondan daldık dediler, ben kimseyi ezmedim, ezseydim durup özür filan dilerdim. Ki arkadaşların biri ben geçerken önüme kırdı çarpmamak içinde kaçtım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Dosh - 19.05.2025 18:27
Rashaad_Monroe, @Baghdaderisemezsiniz Keyshawn_Schwartz, @EnesArslan55 Wilfired_Carter, @cagobaba Tom_Blackwood @guney47

24 Saat içerisinde tam savunmalarınızı iletin.
Savunma yapmayacağım kanka direk jailimi verebilirsin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
2.48 de Wilfred ailevi küfür ediyor, videoda kısa süreliğine gözüküyor şikayeti inceleyen yönetici bunu da görsün.