Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Basten_Schalk
@YMZ Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nicky_Vujic
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: BPL (mermilerin daha hızlı ateşlenmesi) [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs hood bölgemize geldi, 2 kere quit atıp oyundan düştü. Hile kurduğunu var sayıyorum, geldiğinde ben ve 30 metrede kalaşnikofla ateş eden arkadaşımı düşürdü, hasarlara bakınca 1 saniyede 3 mermi attığını görüyorum. Böyle bir olay mümkün olamaz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[spoiler=Kanıtlar]

[/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa): İncelenmesi lazım kişinin üstelikte oyunda denenmesi gerek. Adam beni 10-15 metre öteden vurdu 3 kurşunla ıskalamadan ve hepsi aynı bölgeye gelip 1 saniye farkla oluyor. Oyunda 1 metreden bile denenmesi lazım çünkü Desert Eagle seri sıkabilen bir silah değil, yeniden reload alması 1 saniye sürüyor yani 3 mermiyi ortalama 4 5 saniyede atması gerekirken 2 mermi aynı saniye içerisinde, diğer 1 mermi ise bir saniye içerisinde atılıyor.