Mahlik Kwanzaa - Silent

Başlatan Skysurge, 09.09.2025 18:53

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 20:44
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 22:52
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:44
Köken Almanya
Popülerlik 18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Yılmazcan34
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @soiledove_exe @Danqer
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/09/2025 - 02:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3. Parti Yazılım
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar videoda gözüktüğü üzere helikopteri kaldırdığım gibi baya bir hit yiyorum. Arkadaş hiç bir türlü hitlerini kaçırmıyorum ve çok uzaktan bana sıkıyor silahı sekmiyor. M4 gibi bir silah bile sekerken Ak ile sıkıyor full focus bana odaklanıyor. Ben ise hemen helikopteri indirip arkadaşıma kendimi düşürttürüyorum ve /hasarlar'ın ssini alıyorum. Kişilerin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Arkadaşın bana ardı ardına hitlerini tutturduğunun ve o kadar uzaktan sıktığının kanıtı;
[spoiler]https://streamable.com/gxjfo2[/spoiler]

Arkadaşın ise hitlerinin tutturduğuna dair kanıtı; /hasarlar
[spoiler][/spoiler]
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşların önceden de hileden şikayetleri bulunuyor. Hileler bariz bir şekilde belli. Açtığı hileler ise bize üstünlük sağlamaktadır kişinin yasaklanmasını talep ediyorum. İyi roller, iyi forumlar

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 09:48
Birlik Valachi
Köken Italya
Popülerlik 74
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.05.2023 22:42
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Tartışma yaratacak ve şikayet tarafı haricinde gönderilen iletiler silindi, buna dikkat edelim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 17:28
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.06.2026 00:24
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 30
Sen helikopterde giderken bir tek ben sıkmıyorum helikoptere, ama sen helideyken sana attığım hitlerde zaten normal. AK ile eğilerek sıktığında ilk 3 mermi düz bir şekilde gider, o yüzden mesafe fark etmeksizin sana rahatça hit attım. Ayrıca basılı tutmuyorum, tek tek atıyorum mermileri serice. Zaten hile kullansam o helikopterde kimse sağ kalmazdı benim arkadaşım. :) Savaşı winlemek için bu tarz durumlara başvurmamanız gerek. Zaten hasarlarda da gözüktüğü gibi, ilk 3 hiti 4 dakika önce (hoodu basarken) diğer 3 hiti de helikopterde (kaçarken)  atmışım. ::) Boşa algı yaratmamanız tavsiyemdir.
Ek olarak Mixing yaptığınız da ; [spoiler][/spoiler]
Şu ssten kanıtlayabilriz. Ve arkadaşın seni böyle bir durumda vurması da çok saçma, RK'ya düşmüş oluyorsun. (BU DA NON RP VE REVENGE KILL Kapsamında değerlendirilebilir.) Ondan sonra utanmadan geri dönüp çatışıyorsun. (?)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 20:44
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 22:52
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:44
Köken Almanya
Popülerlik 18
Şikayet sonuçlanabilir, arkadaş savunmasını yapmış.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 22:31
Birlik Cobra's Gang
Köken Nijerya
Popülerlik 45
Alıntı yapılan: Skysurge - 09.09.2025 18:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Yılmazcan34
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @soiledove_exe @Danqer
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/09/2025 - 02:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3. Parti Yazılım
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar videoda gözüktüğü üzere helikopteri kaldırdığım gibi baya bir hit yiyorum. Arkadaş hiç bir türlü hitlerini kaçırmıyorum ve çok uzaktan bana sıkıyor silahı sekmiyor. M4 gibi bir silah bile sekerken Ak ile sıkıyor full focus bana odaklanıyor. Ben ise hemen helikopteri indirip arkadaşıma kendimi düşürttürüyorum ve /hasarlar'ın ssini alıyorum. Kişilerin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Arkadaşın bana ardı ardına hitlerini tutturduğunun ve o kadar uzaktan sıktığının kanıtı;
[spoiler]https://streamable.com/gxjfo2[/spoiler]

Arkadaşın ise hitlerinin tutturduğuna dair kanıtı; /hasarlar
[spoiler][/spoiler]
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşların önceden de hileden şikayetleri bulunuyor. Hileler bariz bir şekilde belli. Açtığı hileler ise bize üstünlük sağlamaktadır kişinin yasaklanmasını talep ediyorum. İyi roller, iyi forumlar
Şahıs kaydı silmesin diye ss aldım mix yapıyorlar chatloga iyi bakın. :D

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.06.2026 15:13
Birlik KASPAROV
Köken Kolombiya
Popülerlik 35
Oha bu nasıl hile? bir keremi sekmez.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.06.2026 15:13
Birlik KASPAROV
Köken Kolombiya
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: Yılmazcan34 - 09.09.2025 20:37
Sen helikopterde giderken bir tek ben sıkmıyorum helikoptere, ama sen helideyken sana attığım hitlerde zaten normal. AK ile eğilerek sıktığında ilk 3 mermi düz bir şekilde gider, o yüzden mesafe fark etmeksizin sana rahatça hit attım. Ayrıca basılı tutmuyorum, tek tek atıyorum mermileri serice. Zaten hile kullansam o helikopterde kimse sağ kalmazdı benim arkadaşım. :) Savaşı winlemek için bu tarz durumlara başvurmamanız gerek. Zaten hasarlarda da gözüktüğü gibi, ilk 3 hiti 4 dakika önce (hoodu basarken) diğer 3 hiti de helikopterde (kaçarken)  atmışım. ::) Boşa algı yaratmamanız tavsiyemdir.
Ek olarak Mixing yaptığınız da ; [spoiler][/spoiler]
Şu ssten kanıtlayabilriz. Ve arkadaşın seni böyle bir durumda vurması da çok saçma, RK'ya düşmüş oluyorsun. (BU DA NON RP VE REVENGE KILL Kapsamında değerlendirilebilir.) Ondan sonra utanmadan geri dönüp çatışıyorsun. (?)

Sekmeden sürücüye bu mermileri atman normalmi? 86 dan 61 e düşüyor ona görüş açın dahi yok AİMBOT kullanıyorsun sürücüye kitleniyor doğal olarak.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.09.2026 02:47
Birlik STUDIO-X
Köken Arnavutluk
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Ak'nin ilk 3 mermisi zaten kesin olarak düz gider, eğilerek ve birden fazla kişinin ak ile sıktığını düşünürsek oldukça olağan bir durum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 17:28
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.06.2026 00:24
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 30
Savunma yapıldı, tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.02.2026 16:31
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.02.2026 17:33
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Merhabalar,

Mahlik adlı arkadaş
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=175892.msg1361319#msg1361319
bu iletide görüldüğü üzere bana da 3. parti yazılım ile ateş etmektedir. Kendisi banlanmalı ve mal varlığı aktarımları takip edilmelidir.