Bayton

Başlatan bumble43, 24.09.2025 23:16

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 15:03
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 22:52
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 14:38
Köken Almanya
Popülerlik 18
Neden yedin acaba "lan"  :D

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.09.2026 15:36
Birlik Sivil
Köken Kamerun
Popülerlik 21
dostum ölmemek için alt tab bugu yapıyosun xd.
hem durduk yere sıkıp ölünce bug mu yapıyosun aklınca XDDD.

Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 18
Benim anladığım rol anlayışı;

Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 18
Alıntı yapılan: ghezzal - 25.09.2025 00:16
dostum ölmemek için alt tab bugu yapıyosun xd.
hem durduk yere sıkıp ölünce bug mu yapıyosun aklınca XDDD.
Ne anlatıyorsun emotesiz gelip düşürmeye çalışıyorsun troll olduğunuz belli sizin saçma rollerinize uymak zorunda değiliz, boş yapma kanıtlı bir şekilde savunmanı yap.

Maxo Maxwell Lv.32
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 23:40
Köken Amerika
Popülerlik 53
Siz kimsiniz dostum çoğul kullanıyosun kendi arkadaşın bize sebepsiz yere silah çekip ateş ettiği için bu rol gerçekleşti. Neyin trollünden bahsediyosun trole gelsek kaç zamandır balıkmı tutarız dostum? B chatten ilk yazan sensin kendin beni haraslıyosun sana nasıl bir karşılık vermemi bekliyosun? Arkadaşında sonradan gelip silahla ateş ediyor zaten rol bitmişken hepsinin kaydı var ALTTAB bugu yapıp afk taklidi yapıyor arkadaşın sen ne zannediyorsun durduk yere neden fighta girelim? Arkadaşın bıçaklandıktan sonra kalkıp silahla ateş ediyor neyin rolünden bahsediyorsun? Orda kaç tane adamız ne bıçak var elimizde yapmamızı bekliyorsun? Orda rol var kendinde biliyosun fight olduğunu neden dahil oluyorsun? Söyle bakalım.

Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 18
Alıntı yapılan: maxorN - 25.09.2025 00:18
Siz kimsiniz dostum çoğul kullanıyosun kendi arkadaşın bize sebepsiz yere silah çekip ateş ettiği için bu rol gerçekleşti. Neyin trollünden bahsediyosun trole gelsek kaç zamandır balıkmı tutarız dostum? B chatten ilk yazan sensin kendin beni haraslıyosun sana nasıl bir karşılık vermemi bekliyosun? Arkadaşında sonradan gelip silahla ateş ediyor zaten rol bitmişken hepsinin kaydı var ALTTAB bugu yapıp afk taklidi yapıyor arkadaşın sen ne zannediyorsun durduk yere neden fighta girelim? Arkadaşın bıçaklandıktan sonra kalkıp silahla ateş ediyor neyin rolünden bahsediyorsun? Orda kaç tane adamız ne bıçak var elimizde ne yapmamızı bekliyorsun? Orda rol var kendinde biliyosun fight olduğunu neden dahil oluyorsun? Söyle bakalım.
Şikayet sonuçlanabilir, arkadaş boş yapmış. @dossx

Maxo Maxwell Lv.32
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 53
Senmi karar vericeksin dostum  :D

Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 19
Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 18
Alıntı yapılan: maxorN - 25.09.2025 00:20
Senmi karar vericeksin dostum  :D
Aynen ben karar veriyorum hadi hadi, nereden geldiysen oraya

Maxo Maxwell Lv.32
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 53
Emrin olur paşam  :) gelicek videolar birazdan.

Felix Vogel Lv.42
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.03.2026 18:34
Köken Almanya
Popülerlik 45
herhangi bir arkadaşımızın size ateş açtığı yok beyler evet ooc arkadaşım kendisi ateş açmış olabilir fakat oluşumumuzda bulunan bir kişilik değil sizle role girdiğini biz jail yedikten sonra discord üzerinden ulaşıp kendisi yaralı kural ihlali yaptığınıza dair ssleri gönderdi onun dışı ic olarak şahısla bir bağlantımız yok oraya sadece  tamir rolü yapmak için geldik şahsım ve oluşumum tarafından şahıslara herhangi bir dm girişiminde bulunulmadı aksi kanıtlarınız varsa gönderebilirsiinz forum kurallarını ihlal etmeden tartışın lütfen

bizden önce role girdiğiniz kişide @hapY  evet kendisi ooc arkadaşım olur ama rolle ilgili bir bağlantısı yok olay yaşandıktan sonra bana ulaşıp durumu haberdar etti