Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arkell_Dwainstar
@Eswiper , Seth_Peterborough
@bloodface , Maskeli 34052
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinden iki araba gelip benim departman tarafından geldiğimi nasıl görüyorsun güzel kardeşlerim benim, bana bunun açıklamasını yapmanı bekliyorum senden. Üzerine Maske 34052 Adlı arkadaşımız hiçbir şekilde rol olmadığı halde kendi kendine konuşuyor. Kardeşlerimin öyle gözleri var ki beni market caddesinden departman tarafı görebilecek gözleri var. Oluşum R20'si ve R18'in ESP hileleri açıkça ve net bir şekilde belli olmaktadır. 3. ve 4. SS'ler de ise arada dakikalar var ve beni düşürdükleri yerde arasında dağlar kadar fark var, arada derede bir yerde olmama rağmen eliyle koyduğu gibi buluyor. Ve iki araçta birbirleriyle iletişimleri olmadığı halde benim departman geleceğimi biliyorlar, harikasınız çocuklar. Gerçekten Kartal göz diye buna derim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[spoiler=Kanıtlar]

[/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa): Ayrıyetten, etrafımda hiç kimse yoktu hepsi Market Caddesinden doğru geliyorlardı. Burada ki SS'lerde her şey açık ve net bir şekilde belli olmakta, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.