Konuyu farklı yerlere çekerek bu işten sıyrılmayı hedeflemekte sizin için bir çözüm. İki kelimenden birisi dodo, fellerTiberius'un gönderdiği videoda dodoya mermi gelmediği açıkça görülüyor, yine de ekstra olarak Robert Castucci karakteri düştükten sonra size dodonun hasarını yollayayım, sizi tatmin etmez ama olsun.
Robert Castucci'nin sürdüğü dodonun yere düştükten sonraki /dl yazılarak hasarına bakıldığında karşılaştığımız manzara, cargod yok, şikayetin konusuda zaten Robert Castucci'nin hile kullanımı değil. [spoiler]

[/spoiler]
AlıntıVideomda gözüktüğü üzere 40'ın üstünde mermi atıyorum ve 7 hit tutturuyorum. Ki kalanını arkadaşlarım vuruyor,
Şahsın savunması sadece bundan ibaret, gerisi dodo. 40'ın üzerinde mermi atıyorsun ve 7 hit tutturuyorsun, bunun 33'tanesi karavana gidiyor, ama üç saniyede 7 hiti havada dodo süren bir adamın kafasına
3 saniyede isabet ettiriyorsun, mantık bunun neresinde? Bir de zar zor 7 hit atabiliyorum demişsin. :D Robert Castucci karakterinin canı 101'den direkt 33'e düşüyor, bu mu zor?
[spoiler]Ekran görüntüsünde de anlaşılacağı üzere, zar zor değil üç saniye gibi bir sürede direkt eritiyorlar.

[/spoiler]
İnterior içinde de fletcher'ın hile kullandığını bariz kanıtlayan bir video hazırladık, iyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=-wzj08RSk0o