Merhaba, şikâyete kendi adıma savunma yapacağım.
Taciz iddialarını kesinlikle yalanlıyorum, "Eve bırakalım." ve "Kapıya kadar geçirelim mi?" ifadeleri taciz niteliği taşımamakta. Kaldı ki karakterim "Kapıya kadar geçirelim mi?" sözünü Alessandro Cecchini'e söylemişti, o an dışarıdaydık henüz ve kapıya doğru yürüyordu, taciz ile ilgisi bulunmayan söylemler.
Pompalıya karşı yumruk ile saldırma için ise yetersiz kanıt görüyorum, varsa elinizde video kaydı iletin. Karşı taraf pompalı ile sıkarken saldırdığımız hiçbir görüntü yok, yalanlıyorum.
Benim hakkımda OOC suçlaması yok, bunun için bir savunma yapmayacağım.
Pompalı ile düştükten sonra araç sürme olayına da gelecek olursak, Elena adlı karakter rol sonrasında OOC kanaldan konuşurken kendi kendine herhangi bir rol olmadan silahını alıp geldi ve bizi düşürdü, yaptığı rol saçma ve bu saçma rolün rollerle desteklenmemesi gerekiyor zaten. İlgili video kaydını ileteceğim. Zaten düştükten sonra araba sürmedim, araca binip motoru çalıştırdım fakat sonrasında yaralı olduğum aklıma geldi, arabayı bırakıp yürüyerek gittim ben de. Aracı aktif olarak sürdüğümü gösteren bir kanıtları da bulunmuyor zaten şikayette.
Benimle ilgisi yok fakat eklemek istediğim bir şey var. Bernard'ın sadece bir emote ile Tyrese'i rehin alması olanaksız. Bıçak çektiğini söylüyor fakat bunu doğrulayan ne bir ekran görüntüsü ne de bir emote mevcut. Attığı emotede bıçak falan geçmiyor, elini beline atıp rehin alıyor. Oyun içerisinde de bug olduğunu söyledi, o an bıçağı gözükmüyormuş. Bu durumda bizim yapabileceğimiz bir şey yok, kendini daha iyi ifade etmesi gerekiyor.