Paulie_Navarra - fear rp

Başlatan whal19ter, 31.12.2025 01:00

« önceki - sonraki »
Rufo Landino Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.01.2026 00:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paulie_Navarra - @tosuncan (sanırım etiketlenmiyor)

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: fear rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlarda her şey net. Bölge çatışmasında olduğumuz birliğin üyesini ettiği yersiz hakaret neticesinde vuruyorum (sıcak bir olay sonrası yaptım bunu, birlik üyelerini darp edip, kaçırdıktan hemen sonra etti bu hakareti) vurulmuş halde söylediği cümle kanıtlarda mevcut. CK rolünün geçerli sayılmasını, kişinin karakterinin CK edilmesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/l9nl5xd https://hizliresim.com/cdn620f

Ek açıklamalar(varsa):  :sampanya:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2026 23:53
Birlik STUDIO-X
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.05.2026 02:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 22:54
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Paulie karakterinin forum ban'ı olduğu için şikayet savunması bulunduğu birlik R20'si tarafından birkaç saat içinde gerçekleşecektir.

Mesaj karakter sahibinin hesabının açılmasıyla birlikte silinmiştir, şikayeti inceleyecek yetkili ekibe duyurulur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şahsım tarafından forum hesabıma erişim sağladım, birkaç saat içerisinde cevap vereceğim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
[spoiler]
Alıntı yapılan: whal19ter - 31.12.2025 01:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paulie_Navarra - @tosuncan (sanırım etiketlenmiyor)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlarda her şey net. Bölge çatışmasında olduğumuz birliğin üyesini ettiği yersiz hakaret neticesinde vuruyorum (sıcak bir olay sonrası yaptım bunu, birlik üyelerini darp edip, kaçırdıktan hemen sonra etti bu hakareti) vurulmuş halde söylediği cümle kanıtlarda mevcut. CK rolünün geçerli sayılmasını, kişinin karakterinin CK edilmesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/l9nl5xd https://hizliresim.com/cdn620f

[/spoiler]

Merhabalar, hakkımda açılan şikayete cevap veriyorum:
Alıntı
Kanıtlarda her şey net. Bölge çatışmasında olduğumuz birliğin üyesini ettiği yersiz hakaret neticesinde vuruyorum (sıcak bir olay sonrası yaptım bunu, birlik üyelerini darp edip, kaçırdıktan hemen sonra etti bu hakareti) vurulmuş halde söylediği cümle kanıtlarda mevcut. CK rolünün geçerli sayılmasını, kişinin karakterinin CK edilmesini talep ediyorum.

Öncelikle, R20 kaçırmanın ihlal olduğu ve İllegal Yasağı olan bir birliğe kaçırma, silahla vurma rollerine giriştiniz. Bu rol ihlallerini, burada konuşmayacağım çünkü hakkınızda oluşturduğumuz "Oluşum Şikayeti" iletimiz zaten bulunmakta. Linkini aşağıya bırakıyorum:
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181189.0

Fear ihlali durumuna gelirsek, Onaylı Hood birliği değilsiniz. Hangi hakla CK ettiniz, bilmiyorum. Zaten, rolün başından aşağı tamamen ihlaller yaptınız. Birliğimin R20 'sini kaçırmış bulunmaktasınız, ben o mahalledeyken R20 karakterinin /sdo ile atılmış emotesini görünce doğal olarak sinirlendim. Size neden Fear göstermeliyim, onu bile bilmiyorum çünkü bir üstünlüğünüz yok. Rolsel olarak da, sistemsel olarak da. Yapılan rol, 29/12/2025 tarihinde gerçekleşmiş bulunmakta, fakat şikayeti açarken ne bir şahit ne de tarih girmişsiniz. Herneyse, oluşumumuz, 25/12/2025 tarihinde onaylanmış bulunmakta. Bu rol ise, bizim 1 haftalık sürecimiz dolmamışken yapıldı.

Bahsedilen kural ihlali:

Alıntı-Yeni açılan birliklere ilk 7 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez. (İllegal kural ihlali 2. madde)

Kısaca, yapılan rolde bir Fear ihlali bulunmamakla beraber, siz kendi yaptığınız ihlalleri ve önüne gelene sıkıp "Deathmatching" yaparken, bir de şikayet açmanız bana garip geldi. İlgilenen yetkili ekibine, şahsım adına savunma dışı bir ileti gelmeyeceğini duyururum.

Rufo Landino Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.01.2026 00:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 20
Alıntı yapılan: tosuncan - 01.01.2026 18:23
[spoiler]
Alıntı yapılan: whal19ter - 31.12.2025 01:00

[/spoiler]

Merhabalar, hakkımda açılan şikayete cevap veriyorum:
Alıntı
Kanıtlarda her şey net. Bölge çatışmasında olduğumuz birliğin üyesini ettiği yersiz hakaret neticesinde vuruyorum (sıcak bir olay sonrası yaptım bunu, birlik üyelerini darp edip, kaçırdıktan hemen sonra etti bu hakareti) vurulmuş halde söylediği cümle kanıtlarda mevcut. CK rolünün geçerli sayılmasını, kişinin karakterinin CK edilmesini talep ediyorum.

Öncelikle, R20 kaçırmanın ihlal olduğu ve İllegal Yasağı olan bir birliğe kaçırma, silahla vurma rollerine giriştiniz. Bu rol ihlallerini, burada konuşmayacağım çünkü hakkınızda oluşturduğumuz "Oluşum Şikayeti" iletimiz zaten bulunmakta. Linkini aşağıya bırakıyorum:
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181189.0

Fear ihlali durumuna gelirsek, Onaylı Hood birliği değilsiniz. Hangi hakla CK ettiniz, bilmiyorum. Zaten, rolün başından aşağı tamamen ihlaller yaptınız. Birliğimin R20 'sini kaçırmış bulunmaktasınız, ben o mahalledeyken R20 karakterinin /sdo ile atılmış emotesini görünce doğal olarak sinirlendim. Size neden Fear göstermeliyim, onu bile bilmiyorum çünkü bir üstünlüğünüz yok. Rolsel olarak da, sistemsel olarak da. Yapılan rol, 29/12/2025 tarihinde gerçekleşmiş bulunmakta, fakat şikayeti açarken ne bir şahit ne de tarih girmişsiniz. Herneyse, oluşumumuz, 25/12/2025 tarihinde onaylanmış bulunmakta. Bu rol ise, bizim 1 haftalık sürecimiz dolmamışken yapıldı.

Bahsedilen kural ihlali:

Alıntı-Yeni açılan birliklere ilk 7 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez. (İllegal kural ihlali 2. madde)

Kısaca, yapılan rolde bir Fear ihlali bulunmamakla beraber, siz kendi yaptığınız ihlalleri ve önüne gelene sıkıp "Deathmatching" yaparken, bir de şikayet açmanız bana garip geldi. İlgilenen yetkili ekibine, şahsım adına savunma dışı bir ileti gelmeyeceğini duyururum.

Önüne gelen illegal etkinliği yap yasağımız var olsun. İllegal yasağın varsa başka bir mafyaya gidip illegal işler konuşmanda yasak, illegal işler yapmanda yasak, illegal şekilde davranmanda yasak. İllegal yasağın varsa başka bir illegal çeteye "Amına koyduğumun suratsızları" diyemezsin desen bile vurulduktan sonra "Amına koyduğumun korkakları" hiç diyemezsin. R20 Kaçırma olayı bunu yapmanı gerektirmez, yasak mı değil mi adminler karar verir yasaksa cezasını biz çekeriz.

AlıntıGenel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Noah Wilson Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 23:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 22:23
Köken Amerika
Popülerlik 18
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.05.2026 23:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.04.2026 21:12
Birlik WM Corp
Köken Kanada
Popülerlik 5
Şikayet incelendi.

Karakter Fear RP + Hatalı emote kullanımı sebebiyle ceza alacak. emotelerinizde "arkasında ki iki ibneye bakar" gibi bir cümle kuramazsınız. Artı olarak nerede ihlal olursa olsun ihlale ihlalle karşılık veremezsiniz. Şikayet kapatıldı.