Alıntı yapılan: GunPowder - 05.01.2026 05:42
Alıntı yapılan: CigARAm - 05.01.2026 05:40
Alıntı yapılan: GunPowder - 05.01.2026 05:34
Merhaba, Ryan Pavlushka ile IC husumetimiz var. Ona ateş açarken sen de yanında oturuyordun, gül atacak halim yok. Mecburen sana da ateş etmek zorunda kaldım. Ryan karakterine dair öbür husumet sslerini de atmama gerek olmadığını düşünüyorum, Justin karakteri DM'den şikayet açmış zaten. İllegal yasağı da birliklerin birbirleriyle savaşa girmek amacıyla olduğunu biliyorum, öyle olmasa bile Ryan karakteri IC olarak gelip kışkırtması doğru değil. Polemiklere dahil olmayacağım, savunmam bu kadar. Sonuçlanabilir.
[spoiler]
[/spoiler]
Ryan ile IC'de arkadaşız, fakat bu durum, yani onunla olan savaşınız beni etkilemiyor ve ırgalamıyor bro, bana gül atacak halin yok. fakat bana sıkamazsın, bu dm'e girer
ekstra olarak, valachi'nin IC OOC savaşı yasaklamasına rağmen Florencia birliğinin R15'i olarak sıkmaya karar veriyorsunuz. bu bir yasak zaten.
Kişisel bir mevzu ve 10 saniye önce o şahıs bana küfür ederse ve ben de sıkarken orada durursan kusura bakma sana da yansır olay. Yanlış zamanda yanlış yerdeydin. Şikayet sonuçlanabilir, iyi forumlar.
dostum ortada kişisel bir RP olduğu iddia ediliyor ancak bu RP benimle hiçbir şekilde başlamamış ve ilerlememiştir. evet, arkadaşım Ryan ile aranızda bir sözlü tartışma yaşanmış olabilir buna bir itirazım yok. fakat ben sizinle önceden tanışıklığı olmayan, herhangi bir tehditte bulunmayan, size karşı RP başlatmayan, o an yalnızca aynı araçta bulunan üçüncü bir kişiyim.
yanlış zamanda yanlış yerdeydin söylemi RP kuralları kapsamında DM'i meşrulaştırmaz. kişisel bir mevzudan dolayı sokaktan iki kişinin arabaya binip uzun namlulu silahla araca ateş açması, hele ki RP'ye dahil olmayan bir oyuncunun zarar görmesi doğrudan DM kapsamına girer
ayrıca 10 saniye önce edilen bir küfür, sunucu kuralları gereğince, anında silahlı saldırı gerekçesi değildir, uzun namlulu silah kullanılarak ateş açılmasını asla haklı çıkarmaz.
benim tarafımdan size yönelik hiçbir provoke, diyalog ya da RP başlangıcı yoktur. Buna rağmen ateş açılması sebebiyle olay bana da yansımış, yani ben de DM mağduru olmuş durumdayım.
gerekli kanıt video foruma eklenmiştir, takdir forum yönetiminindir, ancak bu olayda kişisel mevzu savunmasının kurallar açısından geçerliliği bulunmamaktadır
iyi forumlar, sonuçlanabilir