CROSSLINE

Başlatan bery, 23.02.2026 04:26

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 18:15
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: harman - 04.03.2026 21:14
Burası Nowax ile gittiğimiz Ricco Garage değil mi?  ::)  Başarılar dostlar
öylesidir belki :D eyvallah can dost

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 18:15
Köken Amerika
Popülerlik 5
İyi akşamlar, iyi günler ve iyi Ramazanlar.

Bu birliği üç dost çok güzel amaç ve niyetlerle açmıştık. Maksadımız şehirde düzenli olarak gözükmek ve rollerimizin kalitesini göstermekti. Ancak bunu başaramamış olmamızın sebebi; zaman. Zamanımız kısıtlı ve neredeyse yok denecek kadar az olduğu için bu birliği arşive çekme kararı aldım. Evet, çok kısa bir serüven oldu ama yine dostlarla çok güzel zamanlar geçirdim. Bu süreçte bizimle rol yapan, bizimle dost olan her kim varsa çok teşekkür ediyorum. Ben başta olmak üzere can kardeşim Wodil, ve kıymetli dostum QuatroX yani diğer adıyla Dominic'e çok teşekkür ederim. Burada geçirdiğim güzel günler için tüm herkese minnettarım. Evlilik hayatımın sağlıklı ilerlemesi için sanal medyayı bırakmam en iyisi olacaktır. Sağlıkla, Vice ile ve mutlulukla kalın.. İyi günler.

Special Thanks
@Wodil
@QuatroX
@Aytuk (Rollerde yardımcı olduğu için)
@socc1  (Sonuna kadar bizi desteklediği için)
@Cherry811
@ELESTRAN
@Sarihun
@lonely (Canım kardeşim)
@harman (Can dost)
Bir daha nerede görüşürüz bilmiyorum. Ancak OOC işlerimizin düzelmesini beklememiz gerek. Tanıtımda destek olup da oyunda olamayan herkese de teşekkür ederim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 20:55
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 09.09.2026 23:46
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 22:27
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Aslan dostum

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: bery - 06.03.2026 18:43
İyi akşamlar, iyi günler ve iyi Ramazanlar.

Bu birliği üç dost çok güzel amaç ve niyetlerle açmıştık. Maksadımız şehirde düzenli olarak gözükmek ve rollerimizin kalitesini göstermekti. Ancak bunu başaramamış olmamızın sebebi; zaman. Zamanımız kısıtlı ve neredeyse yok denecek kadar az olduğu için bu birliği arşive çekme kararı aldım. Evet, çok kısa bir serüven oldu ama yine dostlarla çok güzel zamanlar geçirdim. Bu süreçte bizimle rol yapan, bizimle dost olan her kim varsa çok teşekkür ediyorum. Ben başta olmak üzere can kardeşim Wodil, ve kıymetli dostum QuatroX yani diğer adıyla Dominic'e çok teşekkür ederim. Burada geçirdiğim güzel günler için tüm herkese minnettarım. Evlilik hayatımın sağlıklı ilerlemesi için sanal medyayı bırakmam en iyisi olacaktır. Sağlıkla, Vice ile ve mutlulukla kalın.. İyi günler.

Special Thanks
@Wodil
@QuatroX
@Aytuk (Rollerde yardımcı olduğu için)
@socc1  (Sonuna kadar bizi desteklediği için)
@Cherry811
@ELESTRAN
@Sarihun
@lonely (Canım kardeşim)
@harman (Can dost)
Bir daha nerede görüşürüz bilmiyorum. Ancak OOC işlerimizin düzelmesini beklememiz gerek. Tanıtımda destek olup da oyunda olamayan herkese de teşekkür ederim.
sen adamın dibisin canım abim <3

James Buffo Lv.73
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 23:44
Birlik Valachi
Köken Italya
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.08.2026 13:46
Köken Amerika
Popülerlik 29
Nico Pinto Lv.17