Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_1354
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.03.2026, 17:40
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 06.03.2026 tarihi, saat 17:40 civarında kaçırılma rolünde Tyrese Fuller adlı kardeşim interiordan çıkarken Maskeli_1354 adlı şahıs ona doğru ateş etti. Tyrese Fuller interiordan çıktığı için otomatik olarak arkadaşın Silenti bana kaydı ve üç mermi düşürdü. Schewan adlı şahıs hasar almadı çünkü büyük ihtimalle friendli bir sobeit kullanıyor ve Schewan'ı ona gelmemesi için friende eklemiş. Sonrasında Schewan'a PM üzerinden sorduğumda kaydının olduğunu söyledi varsa buraya atsın herşey netleşsin. Şahısın bana üç mermi tutturmasında iki yol var, ya bilerek sıktı (bu zaten saçma rkya düşmüşüm bunun gereksiz olduğunu düşündüğünden yapmaz) yada silenti kaydı. Üç mermininde tutması imkansız gibi birşey, kaydım yok sslerim mevcut merminin gidişatı direk benim üzerimeydi. Şahısın varsa kaydı veya Schewan'ın buraya yollayabilirler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[spoiler=Kanıtlar]

/spoiler]

[/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa): Sırf kazanma uğruna hile kullanmaya gerek olmadığını düşünüyorum, en azından bu kadar fullemeyin kardeşim ya azcık kıssaydınız keşke.