Malik Epps - Silent Aimbot Kullanımı

Başlatan ege the b3st, 06.05.2026 20:45

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 22:14
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
bandicam yazili mahlik i vurdugun video kaydini at dostum diretme lutfen. Bu ss hile olmadigini kanitlamaz sikayetim hala gecerli. Mahlik i vurdugun ssi at.

Yajeel Amir Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.08.2026 14:34
Köken Amerika
Popülerlik 25
Kwame Nade Lv.8
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 17:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ege the b3st - 06.05.2026 22:42
bandicam yazili mahlik i vurdugun video kaydini at dostum diretme lutfen. Bu ss hile olmadigini kanitlamaz sikayetim hala gecerli. Mahlik i vurdugun ssi at.
o kaydım seni ilgilendirmiyor kardeşim, sen bana farklı bir povdan dolayı şikayet açtın. eğer elinde bir kanıt varsa şikayetini açabilirsin, onada savunmamı yaparım sorun yok. artık yazmada şikayet bi sonuçlansın güzel kardeşim

şikayeti inceleyecek yetkili için söylüyorum, arkadaş şikayeti sulandırmaya çalışıyor. mesajları okursanız anlayacaksınız, alakası olmayan şikayetten söz ediyor. banlatmak için elinden geleni yapıyor sanırım

Cinsiyet Erkek
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
kardesim o andan da sikayetimiz var. videon var madem at nasil beni ilgilendirmiyor? elindeki videoyu atsana hile degilsen  :-\

Yajeel Amir Lv.20
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 25
Kwame Nade Lv.8
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ege the b3st - 06.05.2026 22:47
kardesim o andan da sikayetimiz var. videon var madem at nasil beni ilgilendirmiyor? elindeki videoyu atsana hile degilsen  :-\

elinde bir kanıtın yokki, eğer birlik üyenin bir kanıtı varsa yeni bir şikayet aç savunmamı yapacağımı söylüyorum, artık ileti atma yeter tarafımca ileti gelmeyecek konuyu sulandırmaya çalışıyorsun  ::)

Cinsiyet Erkek
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
iki şikayet anı içinde (birinde video kaydın var) atmıyorsun. Yetkili videoyu talep ederse sevinirim. BANDICAM yazıyor eşşek kadar, videoyu atmıyor çünkü HİLE :d.D

Benim videom da geçerli. Adam nereye bakıyor tüm mermiler hep gövdeye gidiyor. Bari mermiler dağılsaydı. Sonuçlansın.

Yajeel Amir Lv.20
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 25
Kwame Nade Lv.8
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ege the b3st - 06.05.2026 23:00
iki şikayet anı içinde (birinde video kaydın var) atmıyorsun. Yetkili videoyu talep ederse sevinirim. BANDICAM yazıyor eşşek kadar, videoyu atmıyor çünkü HİLE :d.D

Benim videom da geçerli. Adam nereye bakıyor tüm mermiler hep gövdeye gidiyor. Bari mermiler dağılsaydı. Sonuçlansın.

kardeşim sana son kez anlatıyorum, bana seni düşüdüğüm için şikayet açmışsın. gerekli savunmayı yaptım, temiz olduğumu anladığından sonra konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun.

Bak sana diyorum ki güzel kardeşim, eğer birliğindeki Mahlik'i düşürdüğümde, bana ''hile şikayeti'' açabileceğin bir kanıt elinde varsa videomu atacağım diyorum. sen bana farklı bir sebepten dolayı şikayet açtın, böyle attığım her dmde bana hile şikayeti mi açacaksın? 

Şimdi son kez bir kez daha anlatıyorum anlamadığın için, bana seni düşürdüğüm için hile şikayeti açtın. Mahlik'i düşürdüğüm için değil, Mahlik'in bir kanıtı varsa atsın, video kaydımı yollayacağım.

Yetkili arkadaş için şunu söylüyorum, arkadaşın bandicam bandicam dediği farklı bir DM. ve bu DM'i sadece benim sslerimde gördü, açtığı şikayette gerekli savunmayı yaptığım için bu güzel kardeşim başka şeylerden dolayı beni banlattırmaya çalışıyor. Ve konuyu farklı bir DM e çekti, fakat bana açtığı şikayet ile diğer arkadaşını düşürdüğüm DM arasında 2 saat oynuyor, birlik üyesini düşürdüğüm bir kanıtı da yok elinde. Eğer bana bir kanıtla gelseydi, bende savunmamı yapardım. Tarafımca artık ileti gelmeyecek çünkü konuyu çorba yapmaya çalışıyor, iyi oyunlar diliyorum herkese.

kayıdı atmamamın sebebi, arkadaşların ellerinde bir kanıt olmaması.

Cinsiyet Erkek
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
sonuclanabilir, sonuc ve her sey ortada. video atmamaya direnmesi her seyi acikliyor. ileti atmayacam daha

Cinsiyet Erkek
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
arkadas iletisini duzenlemis kaydi atmama sebebim yetersiz kanit diye, kaydin olmasa eyvallah derim de kaydin varken kayit atmamak hile oldugunu ispatliyor o video olsa olsa 20 sn zaten mahlik i dusurdugun kismi atacaksin alt tarafi admin videoyu talep ederse sevinirim

beni vurdugu yer icin sikayet gecerli

Yajeel Amir Lv.20
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 25
Kwame Nade Lv.8
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ege the b3st - 07.05.2026 17:37
arkadas iletisini duzenlemis kaydi atmama sebebim yetersiz kanit diye, kaydin olmasa eyvallah derim de kaydin varken kayit atmamak hile oldugunu ispatliyor o video olsa olsa 20 sn zaten mahlik i dusurdugun kismi atacaksin alt tarafi admin videoyu talep ederse sevinirim

beni vurdugu yer icin sikayet gecerli

kardeşim yeter bi ileti atma sonuçlansın.

arkadaş kayıdımın olduğundan söz ediyor, fakat bana şikayet açtığı kısımda kaydım yok. ss at dedi, ssi de attım zaten.

bu olaydan 2 saat önce birlik üyesini düşürdüm, ve bu birlik üyesini düşürdüğüme dair arkadaşın kanıtı yok, eğer kayıdımın olduğu kısımla ilgili bir yerde, hile kanıtına dair bir kanıtı varsa kayıdımı atacağımı söyledim. fakat bu kayıdımın olup-olmaması arkadaşı ilgilendirmiyor. Yani tamamen konuyu sulandırmaya çalışıyor.

arkadaş anlamak istemiyor sanırım, bana şikayet açtığı kısımla ilgili bir kaydım yok. bunuda ss atarak kanıtladım zaten

Cinsiyet Erkek
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
pekala sonuçlansın, eğer hile kullandığı tespit edilirse ( ki kullandığı bariz ), M4'ü silinsin arkadaşın. Aktarmıştır, log kontrolü yapılırsa sevinirim.