Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan Driver, 27.05.2026 13:33
Alıntı3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise 13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.Örnekler:- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak
Alıntı yapılan: Mosquino - 27.05.2026 13:44Evet IC olay doğrudur. Buluşma olmadan sokaktan motorsikletle geçen hiç tanımadıklarını birini gündüz gözüyle sokaklarda ellerinde silahlarla drive-by yaparak kovalayıp daha sonrada düştüğüm bugdan faydalanıp kendilerince rol yapmaya çalıştılar. Fakat ben kendi kendime buga düştüm ve ben bugdayken arkadaşlar kendilerince rol yapmışlar. Role biraz devam ettim fakat IC olarak OOC olan bug durumunu düşünüp insiyatif kullanmayıp rolü uzattıkları için bende role daha fazla devam etmedim.
Alıntı yapılan: Driver - 27.05.2026 13:56Halen daha seninle iletişime geçmeye çalışıyordum yeni oyuncu olduğunu düşünerek ama 27 yıldır RP yapıyorsun sanırım. Bunca vakit RP yapıp PM'i atacak ve bu hareketleri sergileyecek kadar low bir adamsın kardeşim. Eğitim şart.