Adeo Kendrell - Powergaming

Başlatan Driver, 04.07.2026 20:24

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.08.2026 11:31
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı Adeo Kendrell @shque 
Olaya dahil olan şahit(ler): Görüntüdekiler.
Tarih ve saat: 04.07.2026 19:45

İhlal edilen kural: (Oyun Kuralları üzerinden ilgili kural bulunmalı, direk olarak kopyala/yapıştır işlemi yapılmalı.)
Alıntı3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Örnekler
- Bir otobüsü tutup fırlatmak
- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
- Normalde beyaz bir karakter kullanıp siyahi skin seçmek, çatışma için hitbox küçük skinler kullanmak

3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak

3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)
Olayı açıklayın: Ev soygunu sonrası VCPD ile kovalamaca gerçekleşti. Kaçarken Adeo Kendrell karakteri karşı yönden kafa kafaya arabama çarpıp sistemsel üstünlüğünü kullanarak ve car ram yaparak aracımı etkisiz hale getirmiştir. Bununla ilgili herhangi bir kaydım veya görüntüm yok çünkü anlık gerçekleşti. Arkadaşım dürüst davranacaksa bunu onaylayabilir. Ayrıca bir arabanın camını dirsekle kırmak ne kadar normal? Tabi The Rock değilsen. Bu şekilde sistemsel üstünlük kullanmak, force ve basit rp yapmak hiçbir zaman kabullenmek isteyeceğim bir durum değil ve tamamen rol ortamını bozuyor, karşındaki kişinin rol zevkini baltalamaktan başka bir şey değil. 50 tane araba var hiçbiri ram atmıyorken şehir içi veya dışı, pit kuralı varken arkadaşın bu kadar tad kaçırıcı oynaması kabul edilebilir değil.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:

Diğer açıklamalar:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 21:54
Köken Meksika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 02:48
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Nerede powergaming? The rock'um. Dirsekle cam kırılmıyormu?   ::) Emote'u dikkatli okursan birkaç keç yazmışım. Her neyse. Harcadığım vakite değmez.

Arkadaş şikayeti açmak için açmış. Sonuçlanabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.08.2026 11:31
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: shque - 04.07.2026 21:44
Nerede powergaming? The rock'um. Dirsekle cam kırılmıyormu?   ::) Emote'u dikkatli okursan birkaç keç yazmışım. Her neyse. Harcadığım vakite değmez.

Arkadaş şikayeti açmak için açmış. Sonuçlanabilir.

Değerli arkadaş, burda şikayet açmak için açılmış bir konu yok. Sana cümle cümle, kelime kelime yaptığın ihlali dile getirdim ve eğer aklın fikrin varsa bunu anlayabilirsin. Bir şeyler anlık gelişmişse de, bu sunucunun kurallarının olduğunu veya kuralları da bir kenara bırakıp bu oyuna girdiğin ve oynadığın süreçten itibaren almak istediğin oyun zevkini, bencil davranmadan karşındaki oyuncuya da yansıtmalısın. VCPD rolü yapıyorsun ve bazı sorumlulukların var. Ceza geçmişine baktığımda da bir şeylerin senin için önemli olmadığını anlayabiliyorum ama karşındaki insana bu saygısızlığını üstlenemezsin. Hepimiz akıl fikir irfan sahibi insanlarız ve dün akşam rp yapmaya başlamadık. Bir şeyler senin için önemli değilse, yine de bir oyuncu veya kişilik her neysen bunu üstlenerek saygılı davranmak zorundasın. Eğer oyundan sıkıldıysan veya 2 kelime emote yazmak sana zor geliyorsa biraz ara vermeni tavsiye ederim, bu hem senin açından hem de rp yaptığın insanlar açısından daha kolay bir yol olacaktır. 300 dakika ic jail benim için uçup giden sadece 5 saat vakit ama benim sana bu anlatmaya çalıştıklarım, ve saygıdan verdiğim örnek sana hayatının her yerinde lazım olacak.

Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Bana karşı üslubunu koru. Ne o öyle, aklın fikrin varsa? Tamam kanka. Öğütlerin bayağı iyiymiş. Hiçbir işime yaramaz.

Emin ol ki  senden uzun süredir RP yapıyorumdur. Benim yaptığım rol inan ki senin rollerinden bin kat daha iyidir. Bana karşı senin gibi birisi RP'den bahsedemez. Bunu aklına bir kazı derim. Şimdi  daha fazla ileti atma ve açmak için açtığın şikayetin sonuçlansın.  :-\

Reggie Bob Lv.6
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2026 16:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: shque - 04.07.2026 22:26
Bana karşı üslubunu koru. Ne o öyle, aklın fikrin varsa? Tamam kanka. Öğütlerin bayağı iyiymiş. Hiçbir işime yaramaz.

Emin ol ki  senden uzun süredir RP yapıyorumdur. Benim yaptığım rol inan ki senin rollerinden bin kat daha iyidir. Bana karşı senin gibi birisi RP'den bahsedemez. Bunu aklına bir kazı derim. Şimdi  daha fazla ileti atma ve açmak için açtığın şikayetin sonuçlansın.  :-\
Şu kullandığın cümle : "Bana karşı senin gibi birisi RP'den bahsedemez" Öncelikle şunu bilmelisin ; bu sunucuda ki tüm oyuncular eşittir arkadaşımıza yapılan bu "SAYGISIZLIĞI" kınamak istiyorum, ayrıca bu tarz rollerde /dene atma zorunluluğunuz var, tabii eğer tanrı rp yapmıyorsanız   :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Kaladog - 06.07.2026 01:34

Şu kullandığın cümle : "Bana karşı senin gibi birisi RP'den bahsedemez" Öncelikle şunu bilmelisin ; bu sunucuda ki tüm oyuncular eşittir arkadaşımıza yapılan bu "SAYGISIZLIĞI" kınamak istiyorum, ayrıca bu tarz rollerde /dene atma zorunluluğunuz var, tabii eğer tanrı rp yapmıyorsanız   :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

sıkıntın varsa ek olarak kanıtlarınla şikayet açarsın bro, ek olarak eleman bana burada rol öğretmeye kalkarsa istediğim herşeyi derim

Reggie Bob Lv.6
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2026 16:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: shque - 06.07.2026 02:52

sıkıntın varsa ek olarak kanıtlarınla şikayet açarsın bro, ek olarak eleman bana burada rol öğretmeye kalkarsa istediğim herşeyi derim
Adamın yazdığı şeyleri bir daha oku derim okuduğunu anlayamıyorsun galiba  8)

Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Kaladog - 06.07.2026 14:38
Alıntı yapılan: shque - 06.07.2026 02:52

Adamın yazdığı şeyleri bir daha oku derim okuduğunu anlayamıyorsun galiba  8)

trollden jail yiyen adam söylüyor bana bunu

Colton Hale Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55

Colton Hale Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
Şikayet incelendi, Adeo Kendrell karakteri ceza alacak. Dirseğinizi kullanarak camı kırmış olsanız bile, "adamı indirir" tarzında bir emote kullanmamalı, ilgili oyuncuya rol imkanı tanımalısınız.