[19.07.2026 Hood ihlali] Cole_Garrison, Ignatius_Ward, Fiora_Coughton

Başlatan Mirmanu, 19.07.2026 20:45

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 18:53
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 23:43
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 19
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.06.2026 21:02
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı :    Cole_Garrison @he1s3nberg_   /   Ignatius_Ward @haktab77   /    Fiora_Coughton(Sürücü değil) @Jaiykk
Olaya dahil olan şahit(ler):
Tarih ve saat:

İhlal edilen kural: (Oyun Kuralları üzerinden ilgili kural bulunmalı, direk olarak kopyala/yapıştır işlemi yapılmalı.)
AlıntıKolluk kuvvetleri bölgenin onaylı hood olması durumunda minimum dört BECKETT ekibi olmalıdır. Ekip içerisinde minimum bir adet SUPERVISOR (Çavuş ve üstü) bulunmak zorundadır. Aksi taktirde baskın gerçekleştiremez, tutuklama işlemine girişemez, bölgedekilerin üstlerini arayamazlar. O birliğe ait olmayan birisi Onaylı Hood'a sığındığı taktirde sadece kaçan kişiye müdahale etme hakları vardır. Bu durumlar dışında herhangi bir sebeple polis ekipleri bölgede bulunamaz, kendilerini riske atamazlar. Fakat toplu operasyonlarda, bölge onayınız dahi olsa polislere karşı Fear RP uygulamak zorundasınız.

Olayı açıklayın:Polisten kaçıyorum, 2 ekip hood onaylı bölgeye benimle beraber girip bekliyorlar. Söylememe rağmen çıkmayıp gereken 3. ve 4. ekibi hoodun dışında beklemeleri gerekirken içerisinde benimle beraber bekliyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar: [spoiler]
[/spoiler]

Diğer açıklamalar: PM'den Cole Garrison'a durumu belirtmeme rağmen cevap vermeden 2 ekibi beklemeye devam ettiler. Ekstra olarak arkadaşın PD şikayetlerinde birden çok fazla şikayeti bulunuyor şuan.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 14:37
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 12.08.2026 22:23
Köken Avustralya
Popülerlik 5
K9 Buster Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 19:19
Köken Belcika
Popülerlik 5
Durdurmadan kaçıyorsun, bahsi geçen bölgeye girdikten sonra saçma bir *geldiğiniz gibi gidin, çıkın hadi vb.* tarzında şeyler söylüyorsun. Elbette çıkmayacağıım, baskın durumu söz konusu değil. Araç değiştiriyorsun, diğer aracını panele atıyorsun.

Asıl senin burada yaptığın başlıca bir ihlal. Videoda gözüküyor, sergilediğin bu rolden ötürü yaptırım almanı talep ediyorum.

Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 19
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: haktab77 - 20.07.2026 02:36
Durdurmadan kaçıyorsun, bahsi geçen bölgeye girdikten sonra saçma bir *geldiğiniz gibi gidin, çıkın hadi vb.* tarzında şeyler söylüyorsun. Elbette çıkmayacağıım, baskın durumu söz konusu değil. Araç değiştiriyorsun, diğer aracını panele atıyorsun.

Asıl senin burada yaptığın başlıca bir ihlal. Videoda gözüküyor, sergilediğin bu rolden ötürü yaptırım almanı talep ediyorum.

Arkadaşlar kurallarda net bir şekilde hood onaylı bölgeye en az 4 ekiple girebilirsiniz yazıyor. İstersen çevirmeyi bırak silahlı çatışmadan kaçmış olayım bunda herhangi bir esnetme uygulanmadığı kurallarda yazıyor. Kendi kafanıza buyruk hareket edip "Elbette çıkmayacağım." diyerek bunu hiçe sayamazsınız.

Ekstra olarak araç gizleyip başka bir aracı aktifleştirip binme konusuna gelirsek, burası MTA değil bir komutla aracı yanıma çekemiyorum eğer öyle yapmış olsaydım ihlal sayılabilirdi. Orada önceden parklı bir araca(en son orada bıraktığım bir araca) binebilmek için aracımı gizlemem gerekiyordu (vip olmadığı için) bende gizleyip öbürünü aktifleştirdim. Aracı herhangi bir komutla yanıma çekmedim, ya da yoktan var etmedim araç zaten orada park edilmişti mantıken orada duruyordu.

Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 19
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Zaten kendi attığın videoda ihlal yaptığını fark eden Cole Garrison bile sana yaka telsizinden çıkalım mı diye sormasına rağmen destek ekiplerini hoodda bekleyeceğini söyleyip adamı kural ihlaline sürüklemişsin.

Cinsiyet Erkek
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Köken Avustralya
Popülerlik 5
K9 Buster Lv.2
Cinsiyet Erkek
Köken Belcika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Mirmanu - 20.07.2026 03:05
Zaten kendi attığın videoda ihlal yaptığını fark eden Cole Garrison bile sana yaka telsizinden çıkalım mı diye sormasına rağmen destek ekiplerini hoodda bekleyeceğini söyleyip adamı kural ihlaline sürüklemişsin.

Kuralı suistimal ediyorsun ve farkındasın da. Attığın görselde karakterinin söylediği şey açıkça gözüküyor, basit bir durdurmadan kaçıyorsun ve böyle bir yere giriyorsun. Aracınla muhattap olacağımızı bildiğin için panele atıyorsun. Bu tarz bir role girdiğin için de çıkmadım, ekip çağırılması için direktif verdim; tüm sorumluluk benim ve zaten bu da kayıtta gözüküyor.

Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 19
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: haktab77 - 20.07.2026 14:01
Alıntı yapılan: Mirmanu - 20.07.2026 03:05

Kuralı suistimal ediyorsun ve farkındasın da. Attığın görselde karakterinin söylediği şey açıkça gözüküyor, basit bir durdurmadan kaçıyorsun ve böyle bir yere giriyorsun. Aracınla muhattap olacağımızı bildiğin için panele atıyorsun. Bu tarz bir role girdiğin için de çıkmadım, ekip çağırılması için direktif verdim; tüm sorumluluk benim ve zaten bu da kayıtta gözüküyor.
Aracı panelleme sebebimi yukarda ayrıntılı bir şekilde belirttim, herhangi bir çekilme rolü yapılacak olsa benimle iletişime geçseydiniz ya da pd staffta aktif olan herhangi bir yetkiliye durumu anlatsaydınız aracı aktifleştirip rolünüzü yapmanıza imkan tanıyabilirdi. Herhangi bir karakterin mülkleri aranırken zaten bu yapılıyor burada da aynı prosedür izleyebilirdiniz.

İstersem basit bir ihlalden istersem çok farklı bir sebepten hooda kaçayım kural net bir şekilde belli, yaptığım rolden dolayı anlık olarak bilerek kural ihlali yaptığını zaten kabul ediyorken şikayetin uzamasına bir sebep yok.    Kendine hakim olup otuz saniyeliğine hood dışında öbür ekipleri beklemiş olsaydın ne sen ne de yanındakiler için böyle bir şikayet söz konusu değildi şuan. Sonuçlanabilir.

Cinsiyet Erkek
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Köken Avustralya
Popülerlik 5
K9 Buster Lv.2
Cinsiyet Erkek
Köken Belcika
Popülerlik 5
Rolü bu şekilde bölüyorsun ve bana pdstaff/admin ile sorun çözmemi söylüyorsun. Yaptığın role uyarlanacak gibi değil, belirttiğim gibi.

Suistimal ettiğin kural bu şekilde örtülemez. Durum kendime hakim olamamam dolayısıyla değil, senin sergilediğin ihlal sayesinde gelişti.

Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 19
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: haktab77 - 20.07.2026 16:49
Rolü bu şekilde bölüyorsun ve bana pdstaff/admin ile sorun çözmemi söylüyorsun. Yaptığın role uyarlanacak gibi değil, belirttiğim gibi.

Suistimal ettiğin kural bu şekilde örtülemez. Durum kendime hakim olamamam dolayısıyla değil, senin sergilediğin ihlal sayesinde gelişti.

Bunu sürekli tekrarlayıp kuralı suistimal etmediğim ortada, sende biliyordun 4 ekip olmadan bana orada karışamayacağını bu yüzden ekipleri hoodun içerisinde bekledin.

Yaptığım şey role uyarlanacak bir şey neden olmasın? Aracım zaten orada parklıydı aracımı gidip yoktan var etmedim, önceden orada bıraktığım arabayı aktifleştirdim orada VIP üyeliğim olmuş olsaydı 2 araba çıkartma hakkım olacağından absürt durmayacak bir yerdi, hali hazırda parklı bir araba bunun açıklamasını 3. kez yaptım. Sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 20:01
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 35
Kendi adıma savunma yapmam gerekirse bu rolde tamamen zorunlu olarak Ignatius Ward karakterinin direktiflerine uyduğumu belirtirim.

Colton Hale Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55