NathanOwens - Sivil karaktere DM

Başlatan Kadir3124, 24.07.2026 01:54

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.08.2026 19:13
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2026 21:27
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nathan_Owens @wandex 39283 Alfonso_Costa @ÇETİN 37678 Bergat_Wegh @zeixann1 36970
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.07.2026 1:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ALT-SİVİL karaktere DM - OOC MİXİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alt karakterim ile oyuna girdim, bu arkadaşlar da bizimle savaşta oldukları için sokağa geldiler. Gelir gelmez direkt olarak küfür etmeye başladılar (karakterim ile hiçbir sorunları olmamasına rağmen). Sokaktaki eve girmek istedim ve girdim daha sonra 3 kişi başıma toplanıp ıc olarak küfürler etmeye başladılar ve DM attılar. Karakterimin kesinlikle hiçbir birlikte değildir. Sivil olarak gezen bir karaktere keyfi olarak DM atamazlar. Gerekli cezayı almalarını umuyorum. Bergat adlı şahısın ''Sike sike gideceksiniz buradan'' diyor ben o sokaktan olmamama rağmen. Alfonso adlı şahıs da diyor ki daha sokağa yeni adım atar atmaz, ''Sık bu orospu çocuğuna bunlarla bağlantısı var'' sen nereden biliyorsun ki benim bağlantım olduğunu da öyle birşey söylüyorsun IC OOC Mix yapmayın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Öncelikle güzel kardeşim hayırlı geceler hayırlı forumlar.

Alt karakterinle sokakta rol yapıyorsun aktif savaşımız var ve alt karakterin ne hikmetse rollerde ben otelde kalıyorum diyip daha sonrasında Deke ve senin sahip olduğun eve giriyor, diğer elimizdeki kanıtta da evime giriyorum diyorsun. Sistemsel bir birlikte olmasan bile düşman çetenin bölgesinde uyarılmana rağmen duruyorsun ve evlerin de onlar ile rol yapıyorsun. Sana elimizde çay börek ile gelip hoşgörü ile davranacağımızı mı düşünüyorsun? Olaydan kendini sıyırmaya çalışıyorsun ama öyle bir şey yok. Hiç bir sivil çete üyesinin evine bilinçsizce girmez attığın sste de senin ana karakterinin evi. Senin ana karakterin seni ne ara evine davet etti? iki karakteri nasıl yönetiyorsun ondan çıkıp ona girerek ssleri birleştirip mi rol yapıyorsun? Yani bunu bile bile hala o eve giriyorsun biz eve girince de orada ben kendi evime giriyorum diyorsun ama rollerde de "otelde kalıyorum kardeşim" diyorsun. Bu rolleri yapmayı bıraktığınız zaman gelişeceksiniz.

Kanıt: (AYRICA ŞİKAYETE EKLEDİĞİN SSLERDE DE MEVCUT HANGİ EVE GİRDİĞİN)
[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.09.2026 18:42
Birlik Zoe Pound
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.08.2026 00:29
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 15
Merhabalar, girdiğin ev İC olarak düşman birliğinin üzerine air bir ev. Üstelik Khalil_Daveport isimli karakter ile orada rolluyorsunuz, onlar ile çalıştığını belli ediyorsun. alt karakterin ile bizim düşman birliğimiz ile roller yapıp onların mahallesinde takılıyorsun. Biz içeriye girdiğimiz gibi Khalil karakteri /Q atıp oyundan çıkıyor ve sen de yanında kimsecikler yokmuş gibi davranıyor. Sana ateş açmamız gayet normal bir hareket, İlk görsel de gözüktüğü üzere bu mahalleden değilim diyorsun, fakat o mahallede yaşıyorsun seni uyarmamıza rağmen orada takılmaya devam ediyorsun. Sistemsel bir birlikte olmasan bile düşman çetenin bölgesinde uyarılmana rağmen duruyorsun ve evlerin de onlar ile rolluyorsun. Ateş açılması ve agresif yapılması çok normal bir hareket. ((NORMAL GÖZ İLE BAKILIRSA SİSTEMSEL DİYE BİR ŞEY OLMASA YİNE ATEŞ AÇILIRDI, GERÇEK HAYATTA OLACAĞI GİBİ))

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Selamlar tekrardan, ilk fotoğrafta görüldüğü üzere sokağa daha gelir gelmez bana hemen küfür ettiniz ve bunun da bunlarla bağlantısı var dediniz, bunu nereden bilebilirsiniz? belki de sahibi beni eve çağırdı belki uyuşturucu ticareti yapacağım belki farklı bir ticaret. Hiçbir şekilde alt karakterine gelip bana DM atamazsin alt karakterin de başka birlikte zaten.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: zeixann1 - 24.07.2026 14:30
Merhabalar, girdiğin ev İC olarak düşman birliğinin üzerine air bir ev. Üstelik Khalil_Daveport isimli karakter ile orada rolluyorsunuz, onlar ile çalıştığını belli ediyorsun. alt karakterin ile bizim düşman birliğimiz ile roller yapıp onların mahallesinde takılıyorsun. Biz içeriye girdiğimiz gibi Khalil karakteri /Q atıp oyundan çıkıyor ve sen de yanında kimsecikler yokmuş gibi davranıyor. Sana ateş açmamız gayet normal bir hareket, İlk görsel de gözüktüğü üzere bu mahalleden değilim diyorsun, fakat o mahallede yaşıyorsun seni uyarmamıza rağmen orada takılmaya devam ediyorsun. Sistemsel bir birlikte olmasan bile düşman çetenin bölgesinde uyarılmana rağmen duruyorsun ve evlerin de onlar ile rolluyorsun. Ateş açılması ve agresif yapılması çok normal bir hareket. ((NORMAL GÖZ İLE BAKILIRSA SİSTEMSEL DİYE BİR ŞEY OLMASA YİNE ATEŞ AÇILIRDI, GERÇEK HAYATTA OLACAĞI GİBİ))

Gerçek hayatta mahallede takılan sivil kim var kim yok sıkamazsın, düşmanın kimse onları hedef alırsın. 2. Olarak kurallarda da olduğu üzere sivil kimseye DM atamazsınız. Belki de ben o mahallede yaşıyorum dememistim önceki rollerde de belirttiğim üzere ''Otelde yaşıyorum'' demiştim ve bu sokaktan değilim demiştim isterseniz kanıt olarak da atabilirim fotoğrafı

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 23:24
Birlik MALIBU
Köken Rusya
Popülerlik 45
Nora Walsch Lv.22
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2026 21:03
Köken Amerika
Popülerlik 27
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 01:16
Köken Amerika
Popülerlik 5
Merhaba, şikayet incelendi.

Aktif bir savaş durumu olduğu için yapılan rolü IC(oyun içi) şekilde ilerletmeniz gerekiyor. Savaşta oldukları birliğin bölgesinde ve evlerinde olmanız sizi düşman olarak görmelerini anlamlı kılıyor. İşlem uygulanmayacak, rollerinizde daha dikkatli olunuz.