Kadın Kıyafetlerinin Yetersizliği

Başlatan Legalizm, 23.11.2019 09:40

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kadın karakteri canlandıran birisi olarak, erkek skinlerine oranla kadın skinleri gerçekten yok denecek kadar az ya da skinlerin bir yerleri bug ile yamuk yumuk, güzel bir skin paketi getirilmeli, kadın rolü yaparak söylüyorum, girdiğim üç barın ikisinde en az iki kadın aynı kıyafetler ile rol yapıyor, bu gerçekten ciddi ve bir süre sonra can sıkan bir sorun oluyor. Umarım kısa sürede geniş çaplı bir kadın skin paketi sunucuya eklenir, destekleyenlere teşekkürler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum,ayrıca fiyatlar çok pahalı ve ürünü deneyemediğimiz için aldığımızda pişman olabiliyoruz.El atılmalı.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: dream06 - 23.11.2019 10:39
Destekliyorum,ayrıca fiyatlar çok pahalı ve ürünü deneyemediğimiz için aldığımızda pişman olabiliyoruz.El atılmalı.
Destekliyorum fakat bu alıntı yaptığımı desteklemiyorum. Kıyafetlerin desenleri falan güzel olanların genelde pahalı olması çok güzel. Hatta sunucuyu diğer sunuculardan kılan şeylerden bri taneside bu sanırım .Takım elbiseli skinler falan 22 bin. Genelde gerçek hayattada böyle takım elbiseli kıyafetler bu kadar paraya denk geliyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
millet arabaya 20k bulmaya çalışıyorken skinlere ne ara o kadar önem verdik?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destek Kadın rolü yapmıyorum ama cidden bu durumun farkındayım rol yaptığım kadınların neredeyse hepsi aynı skinleri giyiyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.01.2026 00:14
Köken Azerbaycan
Popülerlik 39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.06.2024 23:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.11.2025 22:46
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.06.2024 22:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 38
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Çeşit az, seçerken pek zorlanmadım. +1

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekler için teşekkürler, arkadaşa bazı skin fiyatları hakkınnda katılıyorum,arge ye ekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum. Ayrıca skinleri deneme gibi bir sistem olsa gerçekten iyi olurdu.