Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Camelia_Slayer
@sonsuzlog Olaya dahil olan şahit karakter adı: @MustafaBASKAN (Olayın sadece ilk evresini görmüştür.)
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS lerde mevcut.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[spoiler]1-) ORTAK NEZAKET
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.[/spoiler][spoiler]11-) SÜREKLİ ROLEPLAY
Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
CEZASI: Hapis.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay Santa Maria Beach(Vice Beach)'ın tamircisinde başladı.aracımla 140-150 arasında giderken Adı geçen karaktere çarptım.aracımı kasıtlı olarak yalpalayıp kontrolü kaybetmiş gibi daire çizdirdim.şahıs /crack yazıp yere yattı,araçtan inip yanına gittim.Yüksek hızla çarptıgım için yaralı rolü yapmasını bekledim ve o hızda rolü yaklaşık 2 dakika /Crack de bekleyip,hiçbir şey olmamış gibi IC şekilde 'ÖYLE ARAÇ MI SÜRÜLÜR! NE YAPIYORSUN SEN?' oldu.sonra Ricky 'adındaki arkadaşı geldi,şahıs ayaga kalkıp araca binip gitti.yazdığı şey ss lerde mevcut.(Jason_Brown karakteri sadece bu kadarını görmüştür.kendisi kişileri bir süre takip etti. Olayın devamından haberdar degildir.)
Şahısa yazdıgımda degişik bir tavırlarla bana yazdıgı Kanıtları buraya bırakıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[spoiler]

[/spoiler]
CHATLOOG:[spoiler][21:37:30] Camelia Slayer: Ne yapıyorsun sen
[21:37:34] Eginhard Schmid bağırır: Sikeyim!
[21:37:43] Camelia Slayer: Nasıl araba sürüyorsun, sen
[21:37:43] ID: 122 - İsim: Ricky Caladria - Level: 4 - Ping: 12
[21:37:49] Jason Brown: Hey.
[21:38:00] ID: 122 - İsim: Ricky Caladria - Level: 4 - Ping: 14
[21:38:05] (( << Ricky Caladria (122): o araç satılıyor mu ya ? ))
[21:38:10] {D5BE20}[ARAÇ]:{FFFFFF} Sahibi: Eginhard Schmid / Modeli: Buffalo / Plakası: AC3 F0549 / Kilometresi: 208.44
[21:38:10] {D5BE20}[ARAÇ]:{FFFFFF} Vergi Borcu: $6,322/$17,000 / Saatlik Vergi: $109
[21:38:12] (( >> Ricky Caladria (122): evet ))
[21:38:35] ID: 54 - İsim: Camelia Slayer - Level: 1 - Ping: 38
[21:38:43] (( << Camelia Slayer (54): 140 ile vurdum bir rol yapaydınız ? ))
[21:39:13] (( >> Camelia Slayer (54): sonra telafi ederiz dostum acelemiz var. sonra gel en kral rolü yapayım sana ))
[21:39:19] Screenshot Taken - sa-mp-089.png
[21:39:23] [CEZA]: Manifesto, Mathew Wathet adlı kişiyi 500 dakika cezalandırdı. Sebep: Retarted
[21:39:28] (( << Camelia Slayer (54): geçti artık,iyi roller. ))[/spoiler]
Ek açıklamalar(varsa):Kanıtların yeterli olduğunu düşünüyorum,Oyuna giriş tarihinden bu yana yazılan "HER ŞEYİ" Chatloog kayıdını yedekledim.Yetkili ister ise Uploud edip tarafına ulaştırabilirim.Kişinin sadece kışkırtmak için,ve milleti kan kusturmak için oyuna girdigini düşünüyorum..
"Because You Are Users=Sen kullanıcısın,ben seninle istersem köpek gibi de konuşurum."